KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Okkalı Türk kahvesi nasıl yapılır?

    İşte o hatıralardan silinmeyecek okkalı kahve yapımı.

    Keyifli sohbetlerin vazgeçilmezi hiç şüphesiz bir Türk kahvesi. Bir de şöyle okkalı oldu mu, değmesinler keyfimize! Boşuna dememişler bir kahvenin 40 yıl hatrı vardır diye. İşte o hatıralardan silinmeyecek okkalı kahve yapımı.

    Her zaman oda ısısında bulunan suyu kullanın
    Dolaptan çıkardığınız su ya da kettle'da kaynattığınız su okkalı bir kahve için uygun olmayatacaktır. Unutmayın, Türk kahvesinin en iyi hali oda sıcaklığınıdaki sudur.

    Kahvenin taze olmasına dikkat edin
    Tamam, kahveyi taze aldınız diyelim. Fakat sonrasında iyi muhafaza etmeniz de çok önemli. Kahveyi koyduğunuz kavonozu ne kadar sürede bir yıkadığınız önemli bir husus. Hiçbir zaman daha önceden kahve kalmış bir kavanozu kullanmayın.

    taze-turk-kahvesi

    Ölçülere dikkat!
    Sade, az şekerli, orta şekerli ya da şekerli seçeneklerini tutturmak bazen zor olabiliyor. Sade kahve için hiç şeker kullanmazken, az şekerli bir kahve hazırlarken kaşığın ucuyla biraz şeker alıp atın. Orta şekerli bir kahve için ise yarım tatlı kaşığı koymanız yeterli olacaktır.. Küçük bir öneri daha; bir kişi için kahve yapacaksanız bir tatlı kaşığı tepemeleme kahve kullanın.

    Kesme değil toz şeker
    Kesme değil toz şeker tercih etmeniz damak zevkinize daha çok uyacaktır. Ölçü, tad ve sağlık kriterlerini göz önünde bulundurursak okkalı bir kahve için mutlaka toz şeker kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

    Şimdi keyif zamanı
    Bol köpüklü kahve yapmak için vaktiniz yoksa, o halde Arzum Okka Türk Kahvesi makinesi ile kahve keyfinizi hızlı ve lezzetli bir hale dönüştürebilirsiniz. Üstelik Vodafone Altın Kulüp’ün kadınlara özel sunduğu indirimlerle bu keyfi iki katına çıkarabilirsiniz. Şimdi arzum.com.tr’de anında %40 indiriminiz var. Siz de Hemen ALTIN KULUP yazıp 7000’e ücretsiz SMS gönderip üye olabilirsiniz. Ardından Vodafone Yanımda uygulamasına girip, Avantaj Cepte menüsünden indirim şifrenizi alabilirsiniz. Komşudaki kahve makinasından sizin evde de olsun.

    .



    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler