YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Okul dönüşü miniklere sürpriz! Çocuklarımızın iştahını kabartacak 8 özel tarif

    Bugün miniklerin ilk okul günü dostlar :) Kimisi istemeyerek kimisi de dolu dizgin bir heyecanla okula adımını attı. İlk gün hep güzel geçer ama bu güzel günün şerefine onlara evde ziyafet çektirmek ister misiniz? İşte burun kıvırmadan afiyetle hüpletecekleri 8 enfes tarifimiz...

    Baykuş şeklinde elmalar

    elma
    Bebişkonuz elma yemeyi sevmiyorsa bu tarif tam da onun için çünkü bu tarif elma yemeyi eğlenceli bir hale getiriyor! Üstelik tipi de çok neşeli :) Her ısırıkta bir öpücüğü size verecek, emin olun! Tarifin detayları için tıklayın.

    Ev yapımı muzlu puding

    uding
    Onlar için her zaman en sağlıklısını istiyor ve yapmaya çalışıyoruz. İşte onlardan bir tanesi ev yapımı muzlu puding tarifmiz. Katkı maddesiz, en doğalından ve gerçekten en lezzetlisinden! Buyursunlar...

    Ev yapımı badem sütü

    badem sütü
    Biraz farklı lezzetler deneyelim istedik ve badem sütünü seçtik onlar için. Hiç de fena bir tercih olmadı :) Şifa deposu badem sütünü evinizde hazırlamanız çok kolay ve tadı inanılmaz lezzetli. Süt içmeyi reddeden minnoşlar bu içeceğin müptelası olabilir. Tarifi için tıklayın.

    Ev yapımı ketçap

    ketçap
    Okuldan dönmüş ve karnı zil çalıyorsa eğer, onun için fırında patates yapabilirsiniz. Patatesin eşlikçisi ketçabı da kendi elinizle yapmanız mümkün. Mynet yemek sizlere tarifini seve seve veriyor. Detayları için tıklayın.

    Süt dilimi

    süt dilimi
    Çocukların en sevdiği tatlılardan biri olan ''Süt dilimi''ni evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu onlar için de sürpriz olacak :) Detayları için tıklayın.

    Çikolata parçacıklı kurabiye

    kurabiye
    Bu tarif Mynet Yemek'in en özel tariflerinden biri. Dışı kıtır içi pufuduk muazzam bir lezzet desek abartmış olmayız. Bir bardak süt ise bu kurabiyenin en güzel eşlikçisi. Tarifin detayları için tıklayın.

    Keten tohumlu kraker

    keten tohumlu
    İster eve dönüşte isterseniz beslenme çantalarına koyabilirsiniz! Dünyanın en sağlıklı krakerini minnoşlarınız için denemek ister misiniz? O zaman tık tık.

    Sağlıklı brokoli topları

    brokoli

    Hemen üzülmeyin yahu! Onlara bu brokoliyi sevdireceğiz :) Yerken 'bu ne?' diye sorabilirler, artık geçiştirmesi size kalmış :) Sağlık deposu bir tarif! Hazırlaması 35 dakika, pişirmesi sadece 20 dakika. Tıklayınız!


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler