KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ölümden döndü hayatı değişti

    2011 yılında geçirdiği kazadan sonra vücudunun büyük bir bölümü yanan Turia Pitt, hırsı ve özgüveni ile hepimize örnek oluyor...

    Turia Pitt'in kaderi 2011 yılında katıldığı Batı Avustralya eyaletinde düzenlenen Kimberley Ultra Maratonu'nda değişti. Maraton esnasında çalılıkta bir yangın çıkmış, ve bu yangın sırasında Pitt'in vücudunun yüzde 65'i yanmıştı.

    6

    Gerçirdiği kazadan sonra Eski halinden eser kalmayan genç atlet verdiği bir röportajda yaşadığı üzücü olayın etkilerini üstünden atmakta epey güçlük yaşadığını anlatmış, yangında gördüğü zarar nedeniyle katıldığı maratonun organizatörlerine dava açan Turia Pitt, bu davadan 10 milyon dolara yakın bir tazminat kazanmıştı.

    4

    Özgüveni, cesareti, eşi ve ailesinin desteğiyle kısa zamanda ön plana çıkmaya başlayan ve kendini toparlayan Turia, bu sıralar yeni doğan çocuğunu kucağına almanın sevincini yaşıyor.

    1

    Hakavai adını verdiği oğluyla eğlenmek için sabırsızlanan Turia, ''onunla vakit geçirmek için sabırsızlanıyorum. Sörf ya da koşuya çıkmak, sahilde yürümek hayallerim arasında'' diye konuştu.

    7

    Turia Pitt, ''Çok zor günlerden geçtim ve hala geçiyorum. Ancak bir kadın olarak oldukça güçlü olduğumu, savaşan bir ruha sahip olduğumu gördüm. Tüm kadınların içinde bu ruhun olduğuna inanıyorum'' diye ekliyor.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler