KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu küçük püf noktaları hayatınızı kolaylaştıracak

    Bazen başlagıçta tek bir amacı ifade eden şeyler hayal gücü ve biraz yaratıcılıkla bambaşka bir şeye dönüşebiliyor. Yeni fikirler hayatınızı kolaylaştırabilir hatta tasarruf etmenizi sağlayabilir. Normal şeyleri tamamen farklı bir şekilde nasıl kullanacağınız konusunda birkaç büyük ipucu topladık.

    Plastik bardak

    1

    Tek kullanımlık bir plastik bardak ölçü kabı olarak kullanılabilir. Bunlar tasarım için yapılmış olabilirler ama, ölçü için de kullanabilirsiniz.

    Ketçap maskesi

    2

    Saçlarınız boya yüzünden yeşil olduysa, aksilikleri düzeltmek için çok fazla para harcamak durumunda değilsiniz. Düşük maliyetli bir çözüm var:bir ketçap saç maskesi hazırlayın. Birkaç çorba kaşığı ketçap alın saçınıza uygulayın ve bir streç filmle sarın. 30 dakika bekletin. Saçlarınız istediğiniz tonda oluncaya dek her gün tekrarlayın.

    Lego

    3

    Çocuklar için popüler inşaat tuğlaları evde çok yararlı olabilir.

    Bağlama klipsleri

    4

    Klipsleri kablo düzeni için kullanabilirsiniz.

    5

    Bahçe tırmığından askı yapabilirsiniz.

    6

    Yağların kozmetik özelliklerine alıştık. Cildimiz ve saçlarımız için kullanıyoruz. Bununla birlikte zeytinyağını ayakkabılarınızda ya da deri olan başka ürünlerinizde kullanabilirsiniz. Ne kadar yağ sürerseniz deri o kadar koyu olacak ve parlak görünecektir.

    7

    Mandalı çekiç kullanırken parmaklarınızın güvende olmasını sağlamak için kullanabilirsiniz.

    8

    Soğuk algınlığı ve kas ağrılarının tedavisinde kullanılan vicks'i kulak ağrısı tedavisinde de kullanabilirsiniz. Bir miktar pamuğun üstüne merhemi sürün ve kulağınıza yerleştirin. Bu, acıyı hafifletmeye yardımcı olur, ancak bir enfeksiyon varsa yardımcı olmaz. Ağrı geçmiyorsa doktora görünmelisiniz. İltihaplı sivilceler, ayak bakımı, ayaktaki tırnak mantarı tedavisinde, sivrisinek ve diğer böcek ısırmalarını iyileştirmek için de kullanabilirsiniz.

    9

    Hortumunuz yoksa böyle bir yöntem de deneyebilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler