YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Onsuz olmaz: Mutfağın demirbaşı patates ile hazırlayacağımız 10 leziz tarif

    Haşlaması, kızartması, yemeği, salatası... Şüphesiz ki girdiği her tarifin lezzetini ikiye katlayan patatesle aşk yaşıyoruz şu sıralar :) Mynet Yemek'in tadına doyum olmayan 10 patates tarifini sizler için bir araya getirdik. Şimdiden afiyetler diliyoruz...

    Patates burger

    patates burger
    Bambaşka bir lezzet ile açılısı yapıyoruz arkadaşlar. Patates çoğu zaman hamburgerin eşlikçisiyken şimdi ise ana malzemesi oluyor. İddiamız çpok büyük; bu burgere burun kıvıracak kimseyi tanımıyoruz! Tarifin detayları için tıklayın.

    Patatesli lokma

    lokma
    Lokmaya zaten bayılıyoruz ama işin içine patates girince çok daha farklı bir lezzete dönüştü kendileri. 7'den 70'e herkesi memnun etmek istiyorsanız bu tarifi deneyebilirsiniz :) Detayları için tıklayın.

    Patatesli gonce gül böreği

    gül böreği
    Dışı kıtır içi yumuşacık bir börek düşünün, ısırdıkça her bir lokması sizi mutlu ediyor. Evet, işte o börek burada :) Hemen tıklıyoruuuuz!

    Patatesli ekmek

    ekmek
    Evde kendi ekmeğimizi yapmamız için hiçbir engelimiz yok. Üstelik tüm fırındaki ekmeklere taş çıkaracak bu tarifimiz. Çünkü neden? Hamurunda patates var. Tıklayalım efenim...

    Patates topları

    patates top
    Simit tadında bir patates tarifiyle birlikteyiz. Simit yapmak kadar yorucu değil ama lezzeti neredeyse aynı. Zahmetsiz ve lezzetli tarifin detayı için tıklayın.

    Patates kroket

    kroket
    Ana yemeklerin en güzel eşlikçisi olsa gerek. Yanına ekleyeceğiniz istediğiniz bir sosla yemeklerinizi bir şölen edasında devam ettirebilirsiniz. Tarifin detayları için tıklayın.

    Patatesli salatalık cacığı

    cacık
    Farklı bir zeytinyağı deneyimi yaşamak isteyenler için güzel bir tarif. Bu sefer salatalık yerine patates kullandık çok da iyi yaptık.

    Kıvrık patates

    kıvrık
    Patatesin her türlü tarifini seven bir halk olarak son moda kıvrık patates tarifini biz de denemek istedik. Özellikle baharatlarla birlikte ziyafet çekmiş olduk. Artık parmak patateslere veda ettik. Tarifin detayları için tıklayın.

    Gül şeklinde kremalı patates

    gül
    Şekli de tadı da muazzam! Az malzemeyle büyük işler yapmak için bu tarife göz atın. Detayları için tıklayın.

    Peynirli patates mücveri

    mücver
    Kabaktan sonra sırada patatesten mücveri deniyoruz. Et ve tavuk yemeklerinin yanına çok yakışıyor. Tek başına yemek isteyenler içinse harika bir atıştırmalık. Tarifin detayları için tıklayın.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler