HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otobüste başını arkadaşının omzuna koyan üniversite öğrencisine saldırı!

Kocaeli’de otobüste seyahat eden üniversite öğrencileri Rozerin Aykul ve Yağız Berke Birtane, otobüste bulunan bir şahıs ve eşi tarafından saldırıya uğradı. Aykul ve Birtane olay sonrası araçtan indirilirken, şoförün ve diğer yolcuların darp sırasında bir müdahalede bulunmadığı öğrenildi. Olay sonrası açıklama yapan Aykul, “Gün boyu ders çalıştık, yorgunduk Arkadaşım, başını omzuma koydu. Ne olduğunu anlamadan saldırıya uğradık" ifadesini kullandı.

Otobüste başını arkadaşının omzuna koyan üniversite öğrencisine saldırı!

Olay, 8 Aralık Cuma akşamı meydana geldi. İddiaya göre, Kocaeli Üniversitesi hemşirelik bölümü 2. sınıf öğrencisi Rozerin Aykul ile Otomotiv Mühendisliği bölümü hazırlık sınıfında okuyan Yağız Berke Birtane, saat 21.25’de Yahya Kaptan Mahallesi 7 nolu duraktan 13 Hat nolu Umuttepe’ye çıkan 41 BR 204 plakalı belediye otobüsüne bindi.

ÖĞRENCİYE KAFA ATTI, GİYSİLERİNİ YIRTTI

Yağız Kaptan’ın bir ara başını kız arkadaşı Aykul'un omuzuna koymasıyla oturdukları koltuğun iki sıra gerisinde gelen bir şahıs, genç kadının başına yumruk atıp “Benim çoluk çocuğum var. Kendinizi düzeltin” dedi. Saldırgan daha sonra erkek öğrenciye de kafa atarak gözlüğünü kırdı, yaşanan arbede sırasında Kaptan'ın giysileri de yırtıldı. Şahsın eşinin de genç sevgilileri darp ettiği öğrenildi. Saldırı esnasında kimse müdahale etmediği belirtildi.

"ŞUNLARI ÖLDÜRECEĞİM"

Bu arada şahsın, otobüs şoförüne seslenip “Aracı durdur. Şunları öldüreceğim” dediği, eşinden bıçak istediği önü sürüldü. Polisi arayarak şikayetçi olan öğrenciler 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası hastaneye giderek darp raporu aldı. Özgür Kocaeli sitesinde yer alan habere göre, olayın ardından genç çift Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

SALDIRIYI 'FİLM İZLER GİBİ' İZLEDİLER

Rozerin Aykul, otobüsün güvenlik kamerası kayıtlarını talep ettiklerini söyleyerek, “Gün boyu ders çalıştık, yorgunduk Arkadaşım, başını omzuma koydu. Ne olduğunu anlamadan saldırıya uğradık. Şoförün ve diğer yolcuların, bize saldırıyı film izler gibi izlemesi bizi daha çok üzdü” dedi.


En Çok Aranan Haberler