HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oyuncak tavşandan uyuşturucu çıktı!

İstanbul'dan Aydın'a uyuşturucu getirileceği yönünde ihbar alan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Kuşadası girişinde bir otobüsü durdurdu. Narkotik köpekleriyle otobüste yapılan aramada oyuncak ayı içerisine gizlenmiş 293 gram metamfetamin ele geçirildi. Ekiplerce gözaltına alınan E.N ile U.A'nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Oyuncak tavşandan uyuşturucu çıktı!

Kuşadası polisinin durdurduğu bir yolcu otobüsünde, oyuncak tavşan içinde 293 gram uyuşturucu madde metamfetamin ele geçirildi. Polis olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.

YOLCU OTOBÜSÜNDE YAKALANDI

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği’ne bağlı narkotik ekipleri, İstanbul'dan kente uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaştı. İhbar üzerine operasyon düzenleyen narkotik ekipleri, saat 05.20'te İstanbul'dan gelen bir yolcu otobüsünü Kuşadası girişinde durdurdu.

UYUŞTURUCUYU OYUNCAK TAVŞANA SAKLAMIŞLAR

Yolcular arasında bulunan şüpheliler E.N. ve U.A.'nın üzerlerinde uyuşturucu çıkmamasına rağmen yanlarındaki oyuncak tavşanı kontrol eden polis ekipleri, tavşanın içine gizlenmiş şekilde 293 gram uyuşturucu madde metamfetamin ele geçirdi. Gözaltına alınan E.N. ve U.A. sorgulamalarının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İHA


En Çok Aranan Haberler