Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Oyuncuların Çekim Sırasında Hayati Tehlikeler Atlattığı 7 Film

    Çok sevdiğimiz filmlerde hayranı olduğumuz oyuncular nasıl tehlikeler atlattılar? Bu tehlikenin yaşandığı 7 filmi sizler için araştırdık.

    #1 Rocky

    Dolph Lundgren, Rus boksör rolüyle, Stallone tarafından canlandırılan Rocky'e rakip oluyordu. Ancak Dolph Lundgren, Stallone'yi zorlayınca film çekimleri 4 gün aksadı, sonunda ikna edilerek filme devam edilmesi sağlandı.

    #2 İyi Kötü Çirkin

    Bu filmde Eli Wallach elindeki zinciri tren raylarında kesmek istiyordu. Wallach, tren yaklaştığı anda kafasını kaldırınca merdivene çarpmaktan son anda kurtuldu.

    #3 Cast Away

    Cast Away filmi çekimleri sırasında usta aktör Tom Hanks, bacağından yaralandı ve yarada enfeksiyon oluştu. Doktorlar suya girmemesini tavsiye etti. Bu sebeple filmin çekimlerine üç haftalık aradan sonra devam edildi.

    #4 Kızgın Boğa

    Robert De Niro rolüne kendini kaptırınca kardeşini oynayan aktör, Joe Pesci'nin kaburgasını kırdı. Tabii bu ikilinin aralarını bozmadı.

    #5 Otomatik Portakal

    Otomatik Portakal filminde resimdeki sahne çekimleri sırasında oyuncu Malcolm McDowell, kornea zedelenmesi sebebiyle geçici körlük yaşadı.

    #6 The River Wild

    Meryl Streep, uzun bir gün sonunda çok yorgun olduğunu söyledi fakat yönetmen ısrar etti. Streep, tekrar suya girdi, yorgunluk, konsantrasyon bozukluğunu getirince ünlü aktrist boğulma tehlikesi atlattı. Kurtulduktan sonra ise yönetmene, "Bir daha bir şey yapamayacağımı söylediğimde bana inanmalısın." demeyi ihmal etmedi.

    #7 Oz Büyücüsü

    Oz Büyücüsü filminde, Margaret Hamilton'un bir yangın sırasında açılacak kapıdan içeri girmesi gerekiyordu. Ancak kapı zamanında açılmadı! Margaret Hamilton'un vücudunda üçüncü derece yanıklar oluştu, üç hafta tedavi görmesi gerekti.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler