SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paul Le Guen hastaneye kaldırıldı

Bursaspor Teknik direktörü Paul Le Guen yaşadığı bağırsak enfeksiyonu nedeniyle tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Bugün Trabzon'a giden Bursaspor kafilesinde yer almadı. Doktorların kararına göre yarın Trabzon'a gidebilecek durumda olduğu belirtildi.

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Trabzon deplasmanı yolculuğu öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Süper Lig'in 16. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nde son çalışmasını yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Antrenman sonrası tesislerde yemek yiyen kafile, Yenişehir Havaalanı'na gitmek üzere otobüsle hareket etti.

Teknik direktör Paul Le Guen, yolda aniden rahatsızlanması üzerine kafileyi taşıyan otobüsle kentteki özel bir hastaneye götürüldü.

Fransız çalıştırıcı hastanede tedavi altına alınırken, kafile Yenişehir Havaalanı'na geçti.

BURSASPOR'DAN AÇIKLAMA

Trabzon yolculuğu sırasında rahatsızlık geçiren Paul Le Guen ile ilgili açıklamaları Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parlakay ve kulüp doktoru Gökhan Özhan yaptı.

İşte o açıklamalar;

Hasan Parlakay: "Trabzon yolculuğumuz sırasında hocamız otobüste biraz rahatsızlandı, daha önce bağırsağında bir problem olduğu için yine aynı bölgeden bir sorun yaşadı. Biz hemen hastahaneye gittik, şuan tetkikleri yapıldı ciddi bir problem yok, doktorumuz dinlenmesini istiyor. Kendisi bizimle çok gelmek istiyor"

Kulüp Doktoru Gökhan Özhan: "Hocamızın yaklaşık 1 hafta önce karın ağrısı sebebiyle Medikabil Hastahanesi'nde kontrollerini yaptık. Bağırsak enfeksiyonu teşhisi konuldu ilaçlarını düzenli olarak alıyordu. Ancak otobüste tekrar rahatsızlandı ve tansiyon düşüklüğü yaşadı bizde hemen hastahaneye götürdük. Yolculuk yapması şuan riskli olabilir. Hastahanede kontrolleri yapıldı şuan durumu iyi yarın olmak ihtimali yüksek. Benim uygun gördüğüm bu gece dinlenip yarın gelmesi" şeklinde konuştu.

Ali Ay: 'Doktorlar izin verirse Le Guen takımın başında olacak'

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Trabzon deplasmanı öncesi takım otobüsünde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan teknik direktör Paul Le Guen ile ilgili, "Bu geceyi hastanede geçirecek hocamız yarın doktorların izin vermesi halinde Trabzon'a gelerek takımının başında olacak." dedi.

Ay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Le Guen'in Yenişehir Havaalanı'na giderken takım otobüsünde rahatsızlanmasının kendilerini korkuttuğunu söyledi.

Le Guen'in merkez Yıldırım ilçesinde özel bir hastaneye götürüldüğünü ve burada tedavi altına alındığını belirten Ay, "Yapılan tetkikler sonucu neyse ki korkulacak bir durum yokmuş. Bu geceyi hastanede geçirecek hocamız yarın doktorların izin vermesi halinde Trabzon'a gelerek takımının başında olacak. Bir an önce hocamızın sağlığına kavuşarak aramıza katılmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay ise Le Guen'in geçen hafta da benzer bir rahatsızlık yaşadığını aktardı.

Trabzon deplasmanı için Yenişehir Havaalanı'na gitmek üzere takım otobüsüyle tesislerden yola çıktıklarını anlatan Parlakay, şunları kaydetti:

"Çevre yoluna gelmiştik. Hocamızın bağırsaklarındaki ağrısı arttı. Birden tansiyon sorunu ve ufak bir bilinç kaybı yaşadı. Doktorumuz müdahale etti. Hemen en yakın hastaneye gittik. Yapılan ilk muayenesi sonucunda hem hastanedeki doktorlar hem de kulüp doktorumuz bugün Trabzon'a gelmesini uygun bulmadı. Buna karşın Le Guen, hemen ayaklanıp takımla birlikte Trabzon'a gitmek istedi. Başkanımız ve doktorların ısrarı sonucu bu geceyi hastanede geçirmeyi kabul etti."

Bu arada, yeşil-beyazlı kafileyi Trabzon'a götürecek olan uçağın kalkış saati teknik direktör Le Guen rahatsızlığı nedeniyle 16.00'dan 17.00'ye alındı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler