SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pepe: 'Hatalarımız pahalıya patladı'

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e deplasmanda 5-0 mağlup olan Beşiktaş'ta tecrübeli yıldız Pepe, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yaptıkları hataların pahalıya patladığını söyleyen Pepe, Fenerbahçe'yle oynayacakları derbi mücadelesini düşüneceklerini söyledi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Bayern Münih'e deplasmanda 5-0 mağlup olduğu maç sonrası Pepe yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Pepe'nin açıklamaları şu şekilde:

"Bu maçta tabii ki üst seviye maçlar. Bu tip maçlarda eksik oynadığınız zaman size pahalıya patlayabiliyor. Bugün de öyle oldu. Ona rağmen sahada kalanlar çok çalıştı, mücadele etti. Ama olmadı. 11'e 11 olsa farklı bir sonuç çıkabilirdi. Prestij olarak baktığınız zaman bütün maçlar prestij için oynanır. Gol atma şansımız vardı olmadı. Bayern'e karşı deplasmanda oynadığınız zaman işiniz çok zor. Artık lig maçına dönüyoruz ve o maçı düşünmeye başladık."

Babel: 'Mağlubiyete rağmen takımla gurur duyuyorum'

Bayern Münih yenilgisinin ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı Ryan Babel, bu mağlubiyete rağmen takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

İyi bir takım olduklarının altını çizen Hollandalı futbolcu, "İyi bir takımımız var. İngilizce'de tam olarak nasıl söyleyebilirim bilmiyorum ama 5-0'lık mağlubiyeti hak ettik diyebilirim. Fakat buna rağmen takımımla gurur duyuyorum" dedi.

Süper Lig'e döneceklerini ve pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirten Babel, "Bu pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağız, önemli bir maç olacak" diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler