MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Perihan Savaş'tan yıllar sonra şoke eden itiraf! 'İbrahim beni hep döverdi!'

Türk sinemasının güzel oyuncusu Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses ile geçirdiği fırtınalı evliliği anlattı. Savaş, "İbrahim'in ihaneti yüzünden çocuğumu düşürüyordum onu affetmem" dedi.

'Yaşamdan Hikâyeler Bayram Özel' programına konuk olan Türk sinemasının dev ismi Perihan Savaş 38 yıl sonra olay açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu "İbrahim Tatlıses, Hiçbir şey ifade etmiyor benim için artık. Ben kimsenin paçasına tutunup eteğine tutunup bir yere gelmedim ben Perihan Savaş'tım. Onun ihaneti yüzünden çocuğumu kaybediyordum" dedi.

perihan-savas

"İHANETİ ÖĞRENDİĞİMDE ÜZÜNTÜDEN KIZIMI DÜŞÜRÜYORDUM"

İbrahim Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde'ye hamileyken kendisini aldattığını söyleyen Perihan Savaş "İhaneti öğrendiğimde çocuğumu düşürüyordum. Üzüntüden 15 gün hastanede yattım.4 aylıktı kızım kaybediyordum kızımı ben" dedi.

perihan-savas

"VURURDU HEP VURURDU, BENİM İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMİYOR"

İbrahim Tatlıses'i gördüğü şiddet nedeniyle affetmediğini söyleyen Perihan Şavaş "Vururdu hep vururdu. Sadece bana değil herkese vururdu. Onu Allah affetsin. Artık benim için herhangi birisinden farkı yok." ifadelerini kullandı.

perihan-savas

YILMAZ ZAFER OLMADAN GEÇEN 22 YIL

Gördüğü şiddet ve aldatıldığı için İbrahim Tatlıses'ten ayrıldığını söyleyen Perihan Savaş hayatıma giren 'Adam gibi adam' yalnızca Yılmaz Zafer'di' dedi. "Ben ondan kocalığı, ağabeyliği, babalığı her şeyi gördüm. Ona bakabilmek için 4 işte birden çalıştım. Keşke daha fazla yaşasaydı başımın üstünde yeri vardı başımın tacıydı. Ne yapar ne eder yine bakardım ben ona" sözleriyle 22 yıl önce kaybettiği büyük aşkına özlemini dile getirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler