MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Popstar 2018 finalinde Bülent Ersoy'un peçesi olay oldu!

Popstar yarışmasında jüri üyeliği yapan Diva Bülent Ersoy programa yüzünde bir peçe ile katıldı. Bülent Ersoy'un yüzündeki peçe Swarovski taşlarla süslüydü.

Popstar 2018 finaline Bülent Ersoy'n ilginç kıyafeti damga vurdu.

Kanal D'de yayınlanan Popstar 2018'in gözde jüri üyesi Bülent Ersoy, tarzını konuşturmaya devam ediyor. Ersoy, programa bu kez Swarovski taşlarla süslü bir peçe takarak katıldı. Siyah bir kıyafet tercih eden Diva, yine siyah dantel eldivenlerle kombinini tamamladı. Bülent Ersoy kısa süre içinde Twitter'da Trend Topic (TT) oldu.

POPSTAR'IN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Kanal D'de sunuculuğunu ve yapımcılığını Osman Tan Erkır'ın yaptığı Popstar 2018 final bölümüyle ekranlara veda etti. Bülent Ersoy, Deniz Seki, Armağan Çağlayan ve Can Bomono'nun jüri olduğu yarışmada finale kalan isimler sahne aldı. Popstar finaline kalan Arzu Coşkun, Ayhan Candaşı, Batuhan Öztürk, Beyza İrtük, Salih Zülufoğlu ve Uygar Yıldırım'ın son kez performanslarını sergiledi ve bu senenin birincisi belli oldu.

Jüri üyelerinin yorumlarıyla renk kattığı Popstar 2018'in final bölümünde yarışmanın kazananı olan isim aynı zamanda 50 bin liralık büyük ödülün de sahibi oldu. Popstar 2018 şampiyonu yeni sezonun son bölümünde verilen puanlamalar sonrasında ortaya çıktı. Popstar 2018'in şampiyonu kendine has tarzıyla dikkatleri çeken Salih Zülufoğlu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler