SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Porto'dan Beşiktaş'a Aboubakar şoku!

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın bonservisini almak için Porto ve Lorient ile görüşmelerini sürdürürken, Portekiz basınından Siyah-Beyazlıları üzecek bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla siyah-beyazlı takımın önemli parçalarında olmayı başaran Vincent Aboubakar'ın geleceği merakla bekleniyor. Beşiktaş, Aboubakar için şartlarını zorlarken, Portekiz'den siyah-beyazlıları üzecek bir iddia ortaya atıldı.

PORTEKİZ BASINI, "PORTO, ABOUBAKAR'I TUTACAK"

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'taki performansının ardından Kamerunlu golcünün, Konfederasyonlar Kupası'nda da dikkat çekmesi Porto'nun fikir değiştirmesine neden oldu. Portekiz basınında, eski teknik direktör Nuno Espirito Santo'nun Aboubakar'ın dönmeyeceğini açıklamasına rağmen Sergio Conceiçao'nun yeni teknik direktör olarak takımın başına geçmesi sonrasında farklı bir karar gündeme geldiği belirtildi.

[Beşiktaş'a Marcelo müjdesi](https://www.mynet.com/besiktasa-marcelo-mujdesi21-111866-myspor)

"ABOUBAKAR'IN SÖZLEŞMESİ UZATILACAK"

Aboubakar ile ilgili haberde, Porto'nun kadrosunda şu an sadece Tiquinho ve Pedro Rui'nin kaldığı ve Sergio Conceiçao'nun bu nedenle 25 yaşındaki Kamerunlu golcünün kalmasını istediği belirtildi. Ancak Porto'nun 2018 yılında sözleşmesi sona erecek Aboubakar'ın kontratını uzatmak istediği vurgulandı.

Öte yandan Beşiktaş'ın Aboubakar'ı almak için Porto ile görüşmelere devam ettiğinin altı çizilirken, Portekiz ekibinin 10 milyon euronun altına düşmediği ifade edildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler