SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Quaresma Beşiktaş'tan ayrılmayacak! Çin'i reddetti

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'ya Çin kulüplerinden astronomik teklifler geldiği iddia edilmişti. 34 yaşındaki hücum oyuncusunun gelen bu teklifler üzerine kararını verdiği ve Beşiktaş'tan ayrılmayı hiçbir şekilde düşünmediği öğrenildi.

Ricardo Quaresma'dan Çin kararı! Beşiktaş'ın son iki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Ricardo Quaresma, Konfederasyon Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla yeniden dünyanın gözdesi oldu.

"BURASI YUVAM, AYRILIRSAM ÇİN OLMAZ"

Portekiz'i sırtlayan 34 yaşındaki futbolcu Çin kulüplerinden gelen teklifleri değerlendirmeye bile almadığını söyledi. Beşiktaş'ta çok mutlu olduğuna dikkat çeken Quaresma, "Eğer bir gün buradan ayrılacaksam bile gideceğim yer Çin olmaz. Ayrıca Beşiktaş benim yuvam. Buradan kovmadıkları sürece başka bir takıma gitmem söz konusu bile değil" diye konuştu.

En büyük hedefinin Beşiktaş'ta üçüncü şampiyonluğu yaşamak olduğunu vurgulayan Portekizli yıldız, "Bu kadroyla bunu başaracak güçteyiz. Beşiktaş'ta sonucu her an değiştirecek kaliteli ayaklar var. Yeter ki ağır sakatlıklar ve şanssızlıklar yaşanmasın. Bu takım sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da çok başarılı olur" ifadesini kullandı.

(Takvim)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler