SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid - Juventus ve Bayern Münih - Sevilla maçları saat kaçta, hangi kanalda? (Şifresiz veren kanallar)

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kimler yükselecek? Bu akşam çeyrek final rövanş maçında Real Madrid - Juventus ve Bayern Münih - Sevilla karşılaşmaları oynanacak. Deplasmanda Juventus'u  3-0 yenen Real Madrid ile Sevilla'yı 2-1 yenen Bayern Münih, maçlar öncesinde avantajlı durumdalar. Peki Real Madrid - Juventus maçı ile Bayern Münih - Sevilla maçı hangi kanalda? İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maç programı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid - Juventus maç ile Bayern Münih - Sevilla maçı sonrasında yarı finale kalan takımlar belli olacak. Dün akşam oynanan maçlarda Roma ile Liverpool, yarı finale kalan ilk takımlar oldular. İlk maçta deplasmanda 3-0 kazanan Real Madrid ile 2-1 kazanan Bayern Münih, rakipleri karşısında tur için avantajlı. Peki Real Madrid - Juventus maçı ile Bayern Münih - Sevilla maçı hangi kanalda? İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maç programı...

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ PROGRAMI

Şampiyonlar Ligi'nde Roma ve Liverpool'un yarı finaldeki rakipleri kimler olacak? Real Madrid - Juventus ile Bayern Münih - Sevilla maçları sonuçlarına göre yarı finale kalan son takımlar belli olacak. Cuma günü UEFA'nın Nyon'daki merkezinde yapılacak yarı final kura çekiminde bu 4 takımdan hangisi adını yazdırabilecek? Her iki maçta TSİ 21.45'de başlayacak.

REAL MADRİD - JUVENTUS MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunda 3-0'ın rövanşında Juventus'u ağırlıyor. Santiago Bernabeu'da oynanacak maçı Michael Oliver yönetecek. Yardımcı hakemlerin Stuart Burt, Simon Bennett olduğu Real Madrid - Juventus maçının 4. hakemi Lee Betts. TSİ 21.45'de başlayacak Real Madrid - Juventus maçı Tivibu Spor 2 kanalında futbolseverler ile buluşacak. Bu maçı yayınlayan diğer ulusal kanalların listesi haberimizde.

Real Madrid: Navas; Carvajal, Casemiro, Varane, Marcelo; Kovačić, Modrić, Kroos; Isco, Ronaldo, Benzema

Juventus: Buffon; De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanić, Matuidi; Cuadrado, Higuaín, Douglas Costa

JUVENTUS 0-3 REAL MADRİD

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk ayağında Real Madrid deplasmanda Juventus'u 3-0 yendi. Torino kentindeki Juventus Stadı'nda oynanan ve Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta İspanya temsilcisi Real Madrid, Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun 3. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıda da etkili olan konuk ekip, 64. dakikada Ronaldo'nun bu kez röveşata ile attığı şık golle skoru 2-0 taşıdı. Juventus'ta, 66. dakikada Paulo Dybala ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Real Madrid, 72. dakikada Ronaldo'nun asistinde Marcelo'nun fileleri havalandırmasıyla 3-0 öne geçti ve müsabaka bu skorla sonuçlandı.

BAYERN MÜNİH - SEVİLLA MAÇI HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu rövanşında Bayern Münih, Sevilla'yı ağırlıyor. İlk maçta Bayern Münih sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. Allianz Arena'da oynanacak karşılaşmada hakem William Collum maçı yönetecek. Yardımcılıklarını ise David McGeachie, Francis Connor yaparken 4. hakem Douglas Potter olacak. TSİ 21.45.'de başlayacak Bayern Münih - Sevilla maçı Tivibu Spor 3 kanalından naklen yayınlanacak. Bu maçı yayınlayan diğer ulusal kanalların listesi haberimizde.

Bayern: Ulreich; Kimmich, Hummels, Boateng, Bernat; Martínez, Thiago, James; Ribéry, Müller, Lewandowski

Sevilla: Soria; Navas, Mercado, Lenglet, Escudero; N'Zonzi, Banega, Vázquez; Sarabia, Sandro, Muriel

SEVILLA 1-2 BAYERN MÜNİH

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih deplasmanda Sevilla'yı 2-1 mağlup etti. Çeyrek final ilk maçında İspanyol ekibi Sevilla, Alman temsilcisi Bayern Münih'i, Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda konuk etti. Sevilla, 32. dakikada Pablo Sarabia'nın attığı golle 1-0 öne geçse de Bayern Münih 37. dakikada Jesus Navas'ın kendi kalesine attığı golle 1-1'lik beraberliği yakaladı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda etkili olan Bayern Münih, 68. dakikada Thiago Alcantara'nın attığı golle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ı eleyerek çeyrek finale yükselen Bayern Münih, bu sonuçla yarı finale çıkma adına avantaj yakaladı.

ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

SONY TEN 2, Arsenal Player, beIN Sports, Sport 2, Sky Sport 1, BT Sport 2, Idman TV, AZTV, ESPN, HRT 2, Klik SPORT, SuperSport, Astro Go, PPTV Sport China, Canal+ Sport 2, Cosmote Sport 2 HD, Now Sports 3, MRT1, Fox Sports, Sport TV1, Telekom

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler