YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Rengi yeter! Pazar tezgahlarının gözdesi kapya biberle hazırlanan 4 enfes tarif

    Kapya biberin kendine has tatlımsı lezzeti tüm yemeklere yakışıyor. İster makarnaya, ister salataya, isterseniz de et yemeklerine... Her türlü girdiği yemeğin lezzetine enfes bir aroma kattığı kesin. Kapya biberin baş rolde olduğu 4 parmak ısırtan tarif veriyoruz, şimdiden afiyetler!

    Kapya biber soslu makarna

    makarna
    Kapya biber sosu yaparak makarnayı basit ve klasik bir yemek olmaktan kurtarabilirsiniz. Kapya biberin o özel aroması makarnayı nefis bir ana yemeğe dönüştürüyor. Detayları görmek için tıklayın.

    Közlenmiş kırmızı biber turşusu

    iStock-870715280

    En lezzetli soğuk mezelerden biri olan közlenmiş kırmızı biber turşusu, dost sofralarının en lezzetli eşlikçisi oluyor. Dilerseniz kahvaltıda, dilerseniz ana yemeklerin yanına dilerseniz de sadece ekmeğin arasına :) Yemek vaktinin her türlü keyifli geçmesine imkan verir kendileri! Detayları için tıklayın.

    Kırmızı biberli peynirli tavuk

    kırmızı
    Peynir tavuğa çok yakışıyor, biliyoruz. Bir de bu ikiliye kapya biber de eklenince değmeyin keyfimize! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Sosisli bulgurlu kırmızı biber dolması

    iStock-180003305
    Klasik dolmadan sıkılanlar için reform gerçekleştirdik :) İnanın bize yeşil biber dolmasının bir daha yüzüne bakmayacaksınız... Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler