KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Resme baktığınızda bir kadın mı görüyorsunuz yoksa bir erkek mi? Gördüğünüz ilk şey kişiliğinizi yansıtıyor!

    Herkes baktığı nesneleri farklı anlamlandırır. Bunun nedeni kişilik ve bilinçaltında gizli...

    Karakteriniz ve kişiliğiniz hakkında bu resimde bazı şeyler gizli.

    İlk bakışta ne görüyorsunuz?

    Bu resime baktığınız an ilk gördüğünüz şey sizin kişiliğinizi yansıtıyor. Resme birkaç saniye bakın, ardından ilk olarak algıladığınız şeyi aklınızda tutun.

    Eğer ilk bakışta bir kadın gördüyseniz,

    preview-12257360-650x341-98-1492075466

    Siz oldukça özgüvenli birisiniz. Hayata olumlu taraftan bakıyor, her zaman iyiyi düşünüyorsunuz. Yeniliğe açık, farklılıklardan hoşlanan ve araştırmacı birisiniz. Merak ediyor ve sorguluyorsunuz. Yardımseverliğiniz birçok kişiye dokunuyor. Siz oldukça cömert birisiniz. Bu durum bazen sizin suistimal edilmenize neden olsa da sizi üzecek şeye yine siz karar veriyorsunuz. Yine de fazla fedakarlık yapmadan önce karşınızdaki insanı iyi gözlemlemeniz gerekiyor.

    Eğer ilk bakışta bir erkek gördüyseniz,

    1676940-728xauto

    Siz çok güvenilir birisiniz. Her zaman akıl vermeniz için danışılan, etkileyici ve görüşüne değer verilen kişiliğiniz var. Karşılaştığınız problemler karşısında sakinliğinizi koruyabilirseniz en iyi çözümü bulma hususunda hiç zorlanmayacaksınız. Ancak bazı zamanlar kendinize fazla yüklenebiliyor olabilirsiniz, fazla düşünerek ruhunuzu bunaltabilirsiniz. Kendinizi başka insanlara açma konusunda çekingen bir tutum sergiliyor olabilirsiniz ve bu da kendi üç dünyanıza çekilmenize yol açabilir. Bu yüzden topluluk içerisinde daha rahat olmaya çalışmalısınız, üzerinize yapışan bu ciddiyetten kurtulmalısınız.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler