KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Resme baktığınızda gördüğünüz ilk şey gizli korkularınızı ortaya çıkarıyor

    Resme baktığınızda gördüğünüz ilk obje hangisi? Gördüğünüz ilk obje bastırdığınız, gizli kalmış korkularınızı ortaya çıkaracak.

    Korkular çoğu zaman biliçaltıdır ve farkında olunmasa dahi herkesin korktuğu bir şey vardır. Bu resim de biliçaltında kalmış korkular hakkında ipucu veriyor. İlk bakışta gördüğünüz şey, korkularınız hakkında bilmek istediğiniz her şeyi söyler.

    İlk neyi fark ettiniz?

    2

    Eğer küçük kızı gördüyseniz

    3

    Çocuklukta yaşanan birçok şey kalıcı izler bırakır. Eğer resimde ilk önce küçük kızı farkettiyseniz korkularınızın sebebi çocukluğunuzdan kaynaklanıyor olabilir. Çocuklukta yaşanan olaylar ileride endişe ve korkulara sebep olur. Örneğin utangaç anları olan garip bir çocukluğa sahip olmak, daha sonra yaşamdaki sosyal durumlardan korkmanızın nedeni olabilir. Çocuklar çevrelerine öylesine duyarlı ki, şu an önemsiz deyip geçtiğiniz her şey üzerinizde ciddi bir etki bırakır. Klasik fobilerin birçoğu basit çocukluk anomalileri ile bağlantılı olabilir.

    Kelebeği gördüyseniz

    4

    Kelebek yeni başlangıçların ve fırsatların sembolüdür. İlk bakışta kelebeği fark etmek, her zaman yeni fırsatlar aramaya devam ettiğiniz anlamına gelir. Yani en büyük korkunuz, teknoloji çağında tamamen doğal olan ve birçok kişinin yaşadığı ‘’kaybetme korkusu’’. İnsanlar 2004 yılından beri iyi bir fırsatı kaçırma kaygısını tanımlamak için bu terimi kullanıyorlar.

    Çileği gördüyseniz

    5

    Çilekler uzun zamandır aşkın sembolü olarak görülür. Şeklinin kalbe benzemesi bunda etkili olsa da efsaneye göre bir çileği ikiye bölüp yarısını verdiğiniz kişiye aşık olursunuz. Aşkın tanrısı Venüs’ü sembolize etmek için de çilek kullanılır. Eğer ilk farkettiğiniz şey çilekse aşk korkunuz vardır. Bu, sahip olduğunuz kişiyi kaybetme veya sevgiyi bulma korkusu olabilir.

    Örümceği gördüyseniz

    6

    Resimdeki en küçük ayrıntı örümcektir. Bu küçük ayrıntıyı farkedecek kadar keskin gözlerinizin olması, hayatta kalma iç güdülerinizle uyumlu olduğunuz anlamına gelir. Gizlice güvende olamamaktan korkuyorsunuz, önceliğiniz güvende hissetmek, bu yüzden sürekli temkinlisiniz. Bu ihtiyatlı tutum duygusal ve fiziksel refahınızın da bozulmasından korktuğunuz içindir.

    Ağaçları gördüyseniz

    7

    Ağaçlar genellikle bilgeliği ve yaşı sembolize eder. Ağaçları fark etmeniz, büyümekten korktuğunuzun bir işaretidir. Bilge bir yaşlı ağaç olmanın fikri bazıları için cazip gelse de, bu fikir sizi korkutur. Tıpkı resimdeki ağaçlar gibi yaşlı ve zayıf olmaktan korkarsınız.

    Oyuncak ayıyı gördüyseniz

    8

    Oyuncak ayı arkadaşlığın simgesidir. Resmin yanında olan oyuncak ayıyı farketmeniz arkadaşlarınıza çok değer verdiğiniz anlamına gelir. En büyük korkunuz arkadaşlarınızı kaybetmek. Çocukluğunuz süresince, oyuncak ayılar gibi doldurulmuş hayvanlar büyük olasılıkla size konfor ve arkadaşlık kazandırdı. Artık bir yetişkin olduğunuz için arkadaşlarınızdan ve sevdiklerinizden gelen bu eski rahatlığı bulursanız, kaybetmekten korkarsınız.

    Kaynak

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler