SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: Bulgaristan ve Romanya Ligi olma yolundayız!

Rıdvan Dilmen, Süper Lig’de Beşiktaş’ın Akhisarspor’u konuk ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, yaşanan döviz artışı nedeniyle kulüplerin de borçlarının arttığını söyledi ve kulüpleri eleştirdi. Rıdvan Dilmen ayrıca Beşiktaş'a övgü dolu sözler söyledi.

Rıdvan Dilmen, yükselen döviz kuru ile ilgili, ”Yarım saat içinde bütün kulüpler 50-100 milyon daha borçlandılar.. Bulgaristan ve Romanya Ligi’ne doğru gidiyoruz…” ifadelerini kullandı.

İşte Dilmen’in açıklamaları…

“Hayırlı olsun, kurun yarım saatte yaptığı müthiş artış sonrası kulüplerimiz 150 milyon Dolar daha borçlandı yarım saat içinde. İyi oldu ama. Sen verirsen saçma sapan isimlere milyon Euro’lar böyle olur. Bulgaristan ve Romanya Ligi olma yolundayız.”

“Perşembe akşamı izlediğimiz Beşiktaş ile bu Beşiktaş farklı. Geçen üç günde, konsantrasyon ve fizik kalitesi değişmiş. İlk yarı 5-0 bitecekti, 2-0 bitti. Medel takımı itiyor. Beşiktaş ligin en iyi kanat hücumu yapan takımı.”

“Beşiktaş, Akhisarspor’a ‘Fenerbahçe ve Galatasaray’ı yendiniz ama bir dakika ben varım’ der gibi oynadı.”

'DÜNYANIN EN BÜYÜK MARKASINDA YOK'

Mustafa’nın beline çarpan top için 1.5 dakika bekledik. Futbol bu değil. Halil Umut Meler, geçen seneki Bursaspor – Fenerbahçe maçında Skrtel’in vücuda yapışıkken koluna çarptı tuttu penaltı verdi. Bu sene deplasmanda olan maçta penaltı vermedi.

Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası dahil en önemli organizasyonudur. Şampiyonlar Ligi’ndekiler salak, VAR’ı kullanmıyorlar. Premier Lig’de kullanılmıyor. Dünya’nın en büyük markasında yok. Antibiyotik gibi mi acaba… Ben bundan rahatsız oluyor. Futbolda hakem de hata yapacak. Dün maç 1-2 olsaydı ve Skrtel’in pozisyonu Fenerbahçe’nin lehine olsaydı penaltıyı verirdi.

'CANER'İ BEĞENDİM'

Beşiktaş perşembe akşamı Avrupa Kupası karşılaşmasına çıktığı aynı 11 ile bugün de Akhisarspor karşısına çıktı. Beşiktaş ilk yarı çok iyi futbol oynadı. Havada çok sıcak. Bu havada dikkatli olmak lazım.

Abdullah Avcı'ya hayran oldum. Adebayor yok, Emre yok... Fakat sistemini oturtmuş ki güle oynaya maçı kazandı. Burnley maçını da izleyemedim ama 90 dakika tek kale oynamışlar. Klasik Beşiktaş iyi oyunlarından oynadı. Hem perşembe hem bugün Caner'i çok beğendim.

'TEK ÖN LİBERO AVANTAJDIR'

Tek ön libero oynamak büyük avantajdır. Ligimizin en tehlikeli kanat takımı Beşiktaş. Atılan gollere baktığında kenarlara inildi. 2-0 neden tehlikelidir? 1 gol yersiniz sıkıntıya girer ve skoru korursunuz.

'BEŞİKTAŞ'IN FORVETE İHTİYACI VAR'

Ama şu var ki; Beşiktaş'ta Necip pırlanta... Dünya beyefendisi bir adam ama oraya bir adam şart. Larin çok kalın bir santrafor. Negredo' da soru işaret olduğu için bir tane forvet şart. Larin iyiye yakın bir yedek olur. Çok zaman ihtiyacı daha var onun. Beşiktaş'ın bu hızlı temposuna ayak uyduracak oyuncu değil. Vagner Love de yüzde 50. Beşitaş'ın acil bir santrafora ihtiyacı var.

'VAGNER LOVE NİYE GİTSİN Kİ'

Artık kulüpler yabancı oyuncuları elden çıkarmaya bakacak. Devlet elden gelecek her şeyi yapmış. Verggi affı yapmış, stat yapmış. Daha ne yapsın? Vagner Love niye gitsin ki? Kim alır ki... Beşiktaş'tan aldığı parayı kimden alır.

'MEDEL ASPİRİN GİBİ'

Medel olmasa Pepe golü atamazdı. Acayip bir oyuncu. Aspirin gibi. 2-3 yıl önce Atiba için konuştuklarımızı söyleyebiliriz. Öndeki tüm oyuncuların yamasını yapıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler