SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim sözleri!..

Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir-Galatasaray maçının ilk yarısını ve sonrasını NTV Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında yorumladı. Rıdvan Dilmen, maç sonrası Fatih Terim'le ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları: "Karşılaşmada Galatasaray aleyhine teknik adamın yanlış analizlerinden gelen darbeler vardı. Teknik direktörler bir şeyi yaşayarak öğrenirler. Galatasaray defans yapacak ama Latovlevici Galatasaray'ın savunma yaparken sol beki olamaz. Tolga sol açık olmaz. Latovlevici - Visca eşleşmesi çok saçma. Galatasaray'ın defansında bir tek Maicon kafa topuna çıkıyor. İlk golde faul yok. Abdullah Avcı bugün kaybedebilir fakat büyük bir antrenör.

Zaman zaman Anadoludan şampiyonluğa oynayan takımlar oldu ama Başakşehir gibi süreklilik yakalayan bir takım olmamıştı. Emre ve Mahmut yok. Gökhan'la İrfan oynuyor. Çok önemli bir bekleri yok ama sistem olduğu için aynı şekilde oynayabiliyorlar. Abdullah Avcı yatıp kalkıp rakibini analiz eden bir teknik direktör.

Gupse Özay bir sinema filmi için 26 kilo almış. Bir film için uğraşmış ona göre beslenmiş ve bunu başarmış. Sonra normal haline dönecektir. Adebayor da kilo vermesi gerekiyordu, çalışıp kilo verdi. Futbolda bir sanattır ve Adebayor da sanatçı.

Başakşehir şampiyon olur mu, olmaz mı bilmiyorum ama son 2 yıldır çok iyi bir istikrar yakaladılar. Galatasaray, 5 de yese 8 de yese şampiyonluğun ciddi adayıdır. Galatasaray havaya girdi çünkü. Önemli olan Mayıs'tır. Ancak bir istatistik var. Fenerbahçe'ye, Başakşehir'e kaleye gidemiyorsun. Trabzonspor'a yeniliyorsun. Tabiki büyük maçları kazanmadan şampiyonluk isteyebilirsin ama bazı real durumlar vardır futbolda.

Tudor'un gelecekte iyi bir teknik direktör olacağını düşünüyorum. Galatasaray şu an lider ve iyi gidiyor. Ancak bazen böyle iyi giderken de liderler böyle bazı sorunları görmelidirler. Ben Galatasaray taraftarı olsam hemen Fatih Terim'in gelmesini isterim. Şampiyonluk şansımı arttırırım. Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar da Fatih Terim gelirse biz yandık derler.

Latovlevici falan Galatasaray'da oynayamaz. Burası Galatasaray ya. Galatasaray kesinlikle sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışında olacak. Ancak Tudor'un ne yaptığını bilmesi lazım. Her hafta sistem değişmez."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler