SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Roma - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Roma - Chelsea maçı şifresiz mi olacak?

Roma - Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçları bu akşam başlıyor. C grubunda mücadele eden Roma ile Chelsea, bu akşam oynanacakları maçta liderlik için kapışacaklar. Futbolseverler tarafından heyecanla beklenen maç, iki hafta önce oynanan ve 3-3 biten maçın rövanşı olacak. Peki Roma - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz yayınlanacak mı?

Roma ile Chelsea, Şampiyonlar Ligi C grubu 4. maçında karşı karşıya geliyorlar. Grupta 1. ve 2. sırada yer alan iki takım arasında 2 puan fark var. Son oynanan maçta Chelsea ile Roma, İngiltere'de 3-3 berabere kaldılar. Liderlik için Roma ile Chelsea, bu sefer kozlarını İtalya'da paylaşacaklar. Türk futbolseverlerin de merakla beklediği maçta Cengiz Ünder'in sahada yer alıp almayacağı da ayrı bir merak konusu. Peki Roma - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz yayınlanacak mı?

ROMA - CHELSEA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Roma - Chelsea maçı, Şampiyonlar Ligi C grubunda rövanş maçı için karşı karşıya geliyorlar. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde rövanş maçları başlıyor, C Grubu'ndaki Roma-Chelsea maçı TRT1'den canlı yayınla ekrana geliyor. Grupta liderlik mücadelesi veren iki devin geçen haftaki mücadelesi 3-3 bitmişti. Roma - Chelsea maçını İsveç hakem Jonas Eriksson yönetecek. Şampiyonlar Ligi C Grubu 4.maçı Roma-Chelsea mücadelesi Salı günü saat 22.45'ten itibaren canlı yayınla TRT1 ekranlarında!

İLK MAÇ SONUCU: CHELSEA 3-3 ROMA

Şampiyonlar Ligi C grubunda mücadele eden iki takım Chelsea ile Roma, bir önceki hafta İngiltere'de karşı karşıya geldiler ve mücadele 3-3 berabere bitti. Ev sahibi ekip karşılaşmanın 11. dakikasında David Luiz ile 1-0 öne geçti. Hazard, 37. dakikada farkı ikiye çıkardı. Ardından konuk ekip 40'ta Kolarov ile farkı 1'e indirdi. 64. dakikada Dzeko skora eşitlik getirdi: 2-2. Dakikalar 70'i gösterirken sahneye yeniden Dzeko çıktı ve takımını 3-2 öne geçirdi. Maçın son golünü ise 75. dakikada Eden Hazard attı ve maç 3-3 beraberlikle bitti.

Bu sonuçla zirvede yer alan Chelsea puanını 7'ye, ikinci sıradaki Roma ise 5'e yükseltti.

ROMA - CHELSEA MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Roma: Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Strootman; Nainggolan, Džeko, Perotti

Chelsea: Courtois; Rüdiger, Cahill, David Luiz; Azpilicueta, Bakayoko, Fábregas, Alonso; Hazard, Pedro; Morata

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler