SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ronaldo gidiyor, Lewandowski geliyor!

Almanya Ligi’nde Lewandowski, gol krallığını Dortmund’dan Aubameyang’a kaptırdıktan sonra takım arkadaşlarından yeterli desteği görmediğini söylemişti. Bayern Münih’ten ayrılmayı düşündüğü öğrenilen Polonyalı forvet için Real Madrid’in devreye girdiği ve ronaldo’nun yerine onu istediği gelen haberler arasında.

Avrupa’da transfer piyasasında hareketli saatler yaşanıyor. Kulislerde konuşulan son dakika bombası ise Bayern Münih’in golcüsü Robert Lewandowski ile ilgili... Bayern’le 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Lewandowski’nin kulübünde mutsuz olduğu konuşuluyor. Bundesliga’da gol krallığı yarışında 31 gol atan Borussia Dortmund’un yıldızı Pierre Emerick Aubameyang’ın 30 golle gerisinde kalan Lewandowski’nin menaceri, oyuncusunun takım arkadaşlarından yeteri kadar destek görmediğini söylemişti. Polonyalı futbolcunun kariyerine başka bir takımda devam etme isteği olduğu ve işte bu aşamada devreye Real Madrid’in girdiği öğrenildi.

135 milyon Euro konuşuluyor

İspanya’da vergi kaçırma suçlaması sebebiyle 31 Temmuz’da hakim karşısına çıkacak olan Cristiano Ronaldo’nun, Real’den ayrılık kararı alması sebebiyle Los Galacticos’un, onun boşluğunu Lewa ile doldurmayı planladığı bildirildi. 28 yaşındaki golcü için İspanyol devinin kasasından 135 milyon Euro’nun çıkması bekleniyor. Bu arada Lewa’nın yanı sıra Real’in, Monaco’nun yükselen yıldızı Kylian Mbappe için temasların tüm hızıyla sürdüğü, Fransız futbolcu için İngiliz ekibi Arsenal’in teknik direktörü Arsene Wenger’in de devrede olduğu öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler