MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rüya 6. yeni bölüm izle: Elif, yüzüğünü çıkarıyor!

Rüya 6. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Show TV'nin heyecanla izlenen yaz dizisinin başrollerinde Elif'i canlandıran Hazal Filiz Küçükköse, Bulut'u canlandıran Ceyhun Mengiroğlu ile Alaz'ı canlandıran Ulaş Tuna Astepe yer alıyor. Rüya son bölümde Alaz'ın yaptığı plan sonrasında Elif'e ahlaksız teklifi ve Elif'in bu teklife nasıl bir cevap vereceği ve Bulut'un nasıl kurtulacağı merak ediliyordu. Rüya yeni bölümde neler olacak? İşte Rüya 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

Rüya 6. bölümü heyecanla bekleniyor. Ceyhun Mengiroğlu ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başarı ile canlandırdığı Bulut ile Elif arasındaki imkansız aşkı anlatan dramatik dizi ilgiyle takip ediliyor. Rüya son bölümde Elif ile Bulut'un evliliğin tadını ve mutluğunu sürmektedir. Fakat bu kısa sürer. Alaz, Bullut ile Elif'e oynadığı oyunu gün yüzüne çıkarır ve gerçek yüzünü gösterir. Elif ile Bulut'un evliliğine yardımcı olan Alaz, esas neyin peşinde olduğunu Rüya son bölümde gösterdi. Elif'i evlilik teklifi aldığı yere götüren Alaz, burada Bulut'un hayatına karşılık kendisiyle rızasıyla ilişkiye girmesini ister. Elif ise bu ahlaksız teklif karşısında şoka girer. Elif'in ne diyeceği, ne yapacağı merakla beklenmektedir.

RÜYA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüya'nın 5. bölümünde; Alaz ve Selma'nın, Giraylar ailesine ortaklaşa planladıkları kötü sürpriz Elif ve Bulut'un evliliğine gölge mi düşürecek? Cihan'ın ailesinden sakladığı kimselere itiraf edemediği sırrının peşinde kimler var? Ruhşan’ın Cihan'a karşı şüpheleri artmaktadır. Kamera kayıtları Ruhşan'ı beklemediği bir gelişmeye sürükler. Gülendam ve Cemre, Elif ve Bulut'un evliliği ile sarsılmıştır. Onları ayırmak için planlar kurmaktan kendilerini alamazlar. Bu olaylar gelişirken diğer bir yandan Gülendam altınlarının çalındığını fark eder. Cemre hırsızlığı İnan'ın üstüne atar. Faysal'ın da İnan’ı hırsızlık yaptığına ikna eder. İpek, Cemre’ye özür hediyesi olarak makyaj malzemeleri gönderir ancak Cemre küçük düşmüştür. Hırsız damgası yediği için İpek'i kolay affetmeyecektir. Sefer, Yıldız'ın peşini bırakmaz. Alaz'ın, Yıldız'ın etrafında olmasından dolayı iyice gerilmiştir. Alaz, Sefer'e nasıl bir ders verecektir? Selami’nin ortadan kaybolması Yıldız ve Vuslat’ı meraklandırır. Yıldız bir hafiye gibi Selami’nin peşine düşer.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler