Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Saat başı 35 dolara Fortnite dersi!

    Kısa sürede tüm dünyayı kasıp kavuran ve Battle Royal türünün en popüler oyunlarından biri olan Fortnite'ı oldukça ilginç bir haberle gündeme geldi.

    Kısa sürede tüm dünyayı kasıp kavuran ve Battle Royal türünün en popüler oyunlarından biri olan Fortnite'ı oldukça ilginç bir haberle gündeme geldi.
    Wall Street Journal, bazı ebeveynlerin çocuklarının Fortnite oyununda başarılı olabilmeleri için antrenör kiraladıklarını ve bu antrenörlere saat başı 20 ila 35 dolar ödediklerini ortaya çıkardı. İngiltere’de yaşayan ve çocuğu için Fortnite antrenörü tutan bir anne, okul ortamı nedeniyle çocuğunun daha iyi Fortnite oynayabilmesi için üzerinde bir baskı olduğunu dile getirirdi. Ebeveynler Fortnite antrenörlerini sosyal medya veya Gamer Sensei gibi siteler aracılığı ile bulunuyor. Gazeteye verdiği demeçte, bu durumun müzik, resim veya tenis dersinden farklı olmadığını belirtirken, amacının çocuğunun Epic Games'in 100 milyon dolarlık ödül havuzuna sahip turnuvasında derece almasını istemek olduğunu ifade ediyor.

    fortnite-1


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler