MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sabancı'nın torunundan direk dansı!

Sevil Sabancı'nın Eran Tapan'dan olan kızı Melisa Tapan da, ünlüler arasında çok popüler olan pole dance'a (direk dansı) merak sardı.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın Eran Tapan'dan olan kızı Melisa Tapan da, ünlüler arasında çok popüler olan pole dance'a (direk dansı) merak sardı.

123131

Birkaç yıl önce ilk Ayşe Kucuroğlu'nu direğin üzerinde görmüş; sonra da hızla yayılan bu trendin takipçileri olan Aslı Ekşioğlu, Didem Soydan ve Şeyma Subaşı gibi isimlerin Instagram hesaplarına yükledikleri akrobatik hareketlerini izlemiştik.

ficicic-

Melisa Tapan da, direkte sergilediği birbirinden zor hareketleri sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı.

icicic

VÜCUDU SIKILAŞTIRIYOR

Direk dansı bazı insanların zihinlerinde striptiz kulüplerini çağrıştırsa da, aslında 2006 yılından beri, dünya üzerinde kurulmuş 24 federasyonu bulunan, olimpiyatlarda yarışılması konuşulan bir fitness ve akrobasi sporu.

WhatsApp Image 2017-02-14 at 19.35.21

Bu arada Melisa Tapan, ne zamandır ders alıyor bilmiyorum ama evinde sergilediği hareketlerinde gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim.

5ae2a95e66a97c82b0b9b58c

Birçok ünlü ismin formlarını korumak, vücutlarını sıkılaştırmak için yaptığı direk dansının takipçileri arasına bakalım daha kimler katılacak?

23123

Vitrin


En Çok Aranan Haberler