KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sadece kadınların anlayabileceği hayattan soğutan 10 durum

    Bazı durumlar vardır ki, en olmadık zamanlarda ortaya çıkıp, insanın tüm yaşam enerjisini tüketir. Bu durumlardan bazılarını sadece kadınlar anlayabilir!

    Elden kayıp dökülen makyaj malzemeleri

    Temizlemek için harcayacağın zamana mı, yoksa harcanan onca paraya mı acırsın?

    Daha da kötüsü o makyaj malzemelerinin çantaya dökülmesi

    Kadınların kalitesiz kapaklara lanet ettiği andır! Çantayı boşalt, içindeki her şeyi temizle, ters çevirip yıkamaya hazırla derken bir yığın iş. Bütün bunlar olurken çanta adeta, “Temizlemeyip de napacan yenisini mi alacaksın?” der.

    O ayakkabı giyilecek!

    Gençler vitrinde birbirlerini görüp beğenmişler. E, bize bir şey demek düşmez… Ayakkabı büyük gelebilir, hatta daha kötüsü sıkabilir ancak fizik kuralları ne derse desin, o ayakkabı giyilecek.

    Bacakları tıraş ettikten sonra etek giymek

    Büyük cesaret isteyen işlerden birisidir. Jiletin açtığı ufak kesiklerden akan kana aldırmadan, bütün gün Kanlı Nigar gibi ortada gezmeyi göze alan kadınlar hakikaten alkışı hak ediyor.

    Havalar ısınır ve ağda vakti gelir

    Jilet yerine ağda kullanabilirsiniz ancak bu kabustan kaçabileceğiniz anlamına gelmiyor. Kıpkırmızı olmuş ciltle hayata devam etmek, en az jiletle tıraşta olduğu kadar yürek istiyor. Sıradaki alkış ağdayı tercih eden kadınlara geliyor.

    Yırtılan çorabın son anda fark edilmesi

    Kendi kendine yırtılıp bunu sizinle paylaşmayan çorap özenle planlanan buluşmaya ilk gölgenin düşmesine sebep olur. Gözünüz o yırtığa takıldıkça size sinsi sinsi güldüğünü fark edersiniz.

    Temizlenen kırmızı ojenin hissettirdiği başarı

    Tırnaklarda şıkır şıkır duran kırmızı ojeler çıkarıldığında elde kalan kırmızı pamuklar suç mahallini yeni temizlemiş Dexter gibi hissettirir. Bu başarı senin kırmızı seven kız.

    Siyah ojeden de çekeceği var bu kadınların

    Siz siyah ojelerinizi 2 gün önce çıkarmış olabilirsiniz ama onların sizi hemen bırakmaya niyeti yok. Tırnaklardaki kalıntılar canınızı sıkmaya başladığında “Çivi çiviyi söker.” deyip bir kez daha siyah ojenin kapağı açılır.

    Moda iz bırakır, bunu en iyi kadınlar bilir

    Geçmiş yazın plaj modasını yansıtan bikini izleri, tatil bitip iş başı yapınca bile kadınları terk etmez. Geçen seneden kalma moda kataloğu gibi ortada gezmek bir yana, gözünüz her takıldığında akla düşen tatil anıları insanda iş yapma isteği bırakmaz.

    İçinde sizden başka her şeyin olduğu çanta

    Ruj, telefon, şarj aleti derken çantasından çamaşır ipi çıkan kadınlar bile var. Belki siz daha o seviyeye gelmemiş olabilirsiniz. Ancak çantanızdan alışveriş fişleri, yarısı kemirilip bırakılmış diyet bisküviler falan çıkmaya başladıysa, merak etmeyin nasıl olduğunu anlamadan kendinizi o seviyede bulacaksınız.

    Kaynak

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler