KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    ''Sadece on yılda 100'den fazla evli erkekle ilişkiye girdim''

    100'den fazla evli erkekle ilişkisi olan zengin dul, mutsuz kocalar için "mükemmel bir çözüm" olduğunu söylüyor.

    lee1

    Evli erkeklerle ilişkiye giren kadın: Kocalarınıza kızmayın! 100'den fazla evli erkekle ilişkisi olduğunu iddia eden 45 yaşındaki Mali Müşavir Gweneth Lee, bu ilişkiler yüzünden suçluluk duymadığını aksine ilişkiye girdiği erkeklerin eşlerinin kendisine teşekkür etmesi gerektiğini ifade ediyor.

    lee3

    10 yıl önce kocasını kanserden kaybeden Gweneth Lee, herkesi şoke edecek bir karar alarak evli insanların sorunlarıyla ilgilenebileceği bir web sayfası kurdu. Sorun halinde olan bir evliliğin yapılacak kaçamaklarla kurtarılabileceğini iddia eden Gweneth Lee, sorunları olan çiftlerin sevişmeyi bıraktıklarını bunun da birçok soruna neden olduğunu kaydetti.

    lee4

    10 yılda 100'dan fazla erkekle ilişkisi olduğunu belirten Gweneth Lee, onların sorunlarının çözümüne yardımcı olduğu iddia ediyor.

    Kendisine ulaşan erkeklerin büyük kısmının yıllık kazanç ortalamasının 50 bin euro üzerinde olduğunu anlatan Gweneth Lee, bazı kadınların kocalarının kendisi ile olan ilişkilerinden haberdar olduğunu ancak eşlerinin mutluluğu için bunu görmezden geldiklerini söylüyor.

    lee6

    Buluşmalara aracılık eden web sayfasının 2003 yılından itibaren hizmet verdiği 20 bin aktif kullanıcı ve bir milyondan fazla üyesinin olduğu iddia ediliyor.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler