YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sadece peynir ve kahveyle beslenerek 38 kiloya kadar düştü!

    Angelina Jolie için ortaya atılan iddia bu sefer çok ciddi. 38 kiloya düşmesi akıllara aneroksiya hastalığını getiriyor. Gerçekten bu beslenme şekli çok tehlikeli!

    İyilik meleği Angelina son zamanlarda verdiği kilolarla gündeme geldi. Güzel oyuncuyu başarılı filmleri, mütevazi ailesi ve yardımseverliği ile ön planda görmeye alışmıştık. Ama bu sefer durum biraz daha farklı.

    angelina

    Brad Pitt ile ayrıldıktan sonra hızla kilo vermeye devam eden oyuncu, adeta bir deri bir kemik kaldı. Öyle ki iddialar 38 kiloya düştüğü yönünde. Yani 11 yaşındaki kızından bile daha zayıf.

    angerlina

    Yeni filminin tanıtımı gereği iş programı da bir hayli yoğunlaşan Jolie'nin aneroksiya hastalığına düştüğü konuşuluyor. 42 yaşındaki bir kadının 38 kiloya kadar düşmesinin başka bir açıklaması olamaz keza.

    Bu iddalar tehlikeli diyet haberleriyle de devam ediyor. Sadece kahve ve peynirle beslenen güzel yıldız, uzman doktorların görüşüne göre kendisini açlığa mahkum etmiş.

    an

    Bu tarz beslenmesinin yanı sıra alkol ve sigara kullanmaya da devam ediyormuş. Gün içerisinde sadece birkaç yüz kalori alan oyuncu, gün içinde limonlu su, üzüm ve çilek tüketiyormuş.

    00_1509

    Eski eşi Pitt ise Angelina'ya yeme bozukluğu noktasında yardımcı olmak istese de bu destek güzel oyuncu tarafından reddedilmiş. Kendi başına bu olumsuzlukların üstesinden gelebileceğini vurgulayan Jolie umarız yakın zamanda toparlanır. Bu iddialar gerçekten doğruysa Jolie büyük bir tehlikenin içinde.

    angejek

    Aneroksiya nedir?

    aba

    Anoreksiya Nervoza, bireyin yemek yememek, uyku düzüninin bozulması ve aşırı hareketli olmasına sebebiyet veren psikolojik bir bozukluktur. Halk arasında yeme bozukluğu olarak bilinen rahatsızlık, genellikle ergenlik çağında olan kişilerde görülür. Aneroksiya'ya yakalanan kişi ne kadar kilo verirse versin, kendisini aynada hep kilolu olarak görür. Kendi bedeninden bir türlü tatmin olamaz.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler