YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sadece yemeğini yapmıyoruz! Nohut kullanarak yapabileceğimiz 6 farklı tarif

    Bol salçalı, parça etli nohut yemeği pek güzeldir ancak nohuta hak ettiği değerden fazlasını vermek istiyoruz. Onun bir yemekten çok daha fazlası olduğunu anlatacağımız harika tarifler çıkardık, buyursunlar...

    Nohutlu pankek

    pankek,

    Görüntüsü son derece iştah açıcı ve elbette tadı da öyle! Son derece sağlıklı olan njohut pankek, zengin bir lif deposu ve güçlü protein kaynağı. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Nohutlu muffin

    muffin
    Sadece 25 dakikada hazırlanan sağlıklı muffinler spor öncesinde ve sonrasında tüketebileceğiniz enfes bir atıştırmalık. Lezzetinin kalıba sığmadığı muffinleri yapmak için tık tık!

    Baharatlı nohut çerezi

    nohut

    Dünyanın en sağlıklı cipsine merhaba deyin! Yağlı cipslere veda ediyoruz ve televizyon karşısında nohut çerezini afiyetle gömüyoruz! Tarifin detayları için tıklayın.

    Nohut salatası

    salata

    Çoban salatasından sıkılanlara çok daha lezzetli ve üstelik bir o kadar doyurucu salata tarifi vermek istiyoruz. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Nohutlu bulgur pilavı

    bulgur

    Tabak tabak yemeye doyamayacağınız nohutlu bulgur pilavı ana yemeklerin en güzel eşlikçisi olacak. Yanına bir üçüncü arıyorsanız da koca bir bardak ayran öneriyoruz :) Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Nohutlu ıspanak salatası

    ıspanak

    İki güçlü besin bir kasede buluşarak sağlık bombası haline dönüştü! Üstelik vejetaryen beslenenler için de son derece ideal bir yemek. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler