SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samuel Eto'o Antalyaspor'a imzayı atıyor

Antalyaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve transfer döneminde ismi birçok takımla anılan Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, Antalyaspor'la yeni sözleşme imzalayacak.

Antalyaspor’da Eto’o gelişmesi... Transferi yılan hikayesine dönen Samuel Eto’o, Akdeniz ekibinde kalıyor. Konyaspor’la anlaşmasına ramak kala ikna edilen Kamerunlu yıldıza istediği bedele yakın bir sözleşme önerildi.

Şimdilik Antalyaspor’da kalma kararı alan Eto’o hakkında konuşan Kırmızı-Beyazlılar’ın basın sözcüsü Cumhur Arıcı, “2 gün içinde Eto’o’nun durumu netleşmiş olacak. Eto’o, muhtemelen Antalya’da kalacak. İnşallah da kalır. Biz, başından beri kalmasını arzuluyorduk. O da kalmak istediğini söylüyordu. İnşallah Eto’o, Yeni Malatyaspor maçında oynayacak” diye konuştu.

Nasri dönemi bitti

Arıcı, Nasri konusunda ise şunları söyledi: Nasri, bizim açımızdan bitti, her anlamda bitti. Hukuki süreç tamamlanmamıştı, o da tamamlanacak. Alacakları konusunda zaten daha önce anlaşma yapmıştık. Geleceğe dönük herhangi bir şey ödenmeyecek. Ödeme planı yapıldı, imza altına alınacak sadece. O süreç bitti.

(FANATİK)

SPORDA SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler