MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Altuğ iflas mı etti? İlk açıklama

Popçu Emre Altuğ’un ortağı olduğu İzmir Alaçatı’daki Gazino Sako adlı mekan iki ayda havlu attı. Parasızlık yüzünden konserler iptal edilirken şarkıcı Deha Bilimlier alacakları için mahkemeye başvuracağını söyledi...

Yeniasır'da yer alan habere göre 15 Haziran'da Deniz Seki konseriyle kapılarını açan ve bugüne kadar pek çok sanatçıyı sahnesine konuk eden Alaçatı Gazino Sako, müzisyenlere ve çalışanlarına olan borcu nedeniyle kepenk kapattı. Konserleri iptal eden ünlü mekan, yaz sonuna kadar da program gerçekleştirmeyeceğinin sinyalini verdi.

Popçu Emre Altuğ, Eser Özcan ve Kaan Dağdelen ortaklığında faaliyet gösteren işletme hakkında ilk fire popçu Deha Bilimlier'den geldi. Bu yaz birkaç kez Sako'da konser veren Deha, kendi Instagram sayfasında konuyla ilgili sorunu dile getiren bir yazı paylaştı.

ZEHİR ZEMBEREK İDDİALAR

Bilimlier, "Verilen sözler tutulmayıp, konser ödemelerini zamanında yatırmayan, Çeşme Alaçatı'da adeta sanatçı avına çıkmış Gazino Sako adlı mekan ile anlaşmamız sona ermiştir! Ben ve benim gibi olup da söyleyemeyen birçok sanatçı dostum adına da bu bilgilendirmeyi yapıyorum!

Bu piyasaya çok yeni girdikleri için bu devranın bu şekilde döneceğini zanneden bu işletmeye avukatım aracılığı ile ayrıca hukuki süreç de başlatıyoruz" diye yazdı.

Zehir zemberek iddialarda bulunan Bilimlier, sayfanın alt kısmına da müzik tesisat sistemi ve otel konaklamalarının da ödenmediğini, halen daha başka sanatçılarla anlaşma yapıldığını, birçok işadamından sponsorluk adı altında para istendiğini not olarak ekledi.

MEKANIN İŞLETME ORTAĞI İDDİALARI YALANLADI

Parasını alamadığını iddia eden Deha Bilimlier, sosyal medya sayfasından “Bu piyasaya çok yeni girdikleri için bu devranın bu şekilde döneceğini zanneden bu işletmeye avukatım aracılığı ile ayrıca hukuki süreç de başlatıyoruz” diye yazdı.

Konu ile ilgili polemik büyürken mekan işletme ortağı Sözcü'den Yunus Emre Çınar’a açıklama yaptı.

İşletme ortağı Kaan Dağdelen’den jet yanıt geldi. Dağdelen, “Kimseye borcumuz yok. Çıkan sanatçıların paraları her zaman ödendi. Bizim mekânımızda çıkan herkes parasını aldı. Sanatçı maliyetlerinin fazla olmasından dolayı bazı programları iptal ettik. Kurban Bayramı’nda 5 gün boyunca kapımız açık olacak ve ilk iki gün Emre Altuğ, üçüncü gün Linet, ardından sırasıyla Yaşar ve Erol Evgin sahne alacak. Avukatlarımız gerekli suç duyurusunda bulundu. Bu karalama kampanyası asılsızdır. Varsa bir kanıtı getirsin” dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler