HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sason’da genişletilecek cadde ile trafik rahatlatılacak

Batman’ın Sason ilçesinde bir türlü çözüme kavuşamayan merkez cadde trafiği, yapılacak olan genişletme çalışmaları ile birlikte çözüme kavuşması hedefleniyor.Sason Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhuriyet Caddesi’nde ilçe otoparkı ve ilçe garajının girişinde bulunan eski imam hatip ortaokulu önündeki istinat duvarları kaldırılarak genişletme çalışmaları başlatılacağı belirtildi.

Sason’da genişletilecek cadde ile trafik rahatlatılacak

Batman’ın Sason ilçesinde bir türlü çözüme kavuşamayan merkez cadde trafiği, yapılacak olan genişletme çalışmaları ile birlikte çözüme kavuşması hedefleniyor.
Sason Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhuriyet Caddesi’nde ilçe otoparkı ve ilçe garajının girişinde bulunan eski imam hatip ortaokulu önündeki istinat duvarları kaldırılarak genişletme çalışmaları başlatılacağı belirtildi. Çalışmanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cuma Uçar, yapılacak çalışmalarla cadde üzerinde oluşan trafikte kısmi olarak bir rahatlama olacağını belirtti. İlçe garajının önünde bulunan istinat duvarlarının kaldırılarak, caddenin genişletme çalışmalarını hemen başlatacaklarını belirten Başkan Uçar, “İlçemiz çarşı merkezinde istediğimiz doğrultuda çalışma yapamıyoruz. Birçok alan özel şahsiyetlere aittir. Vatandaşlarımız bizlere yardımcı olursa ilçemizdeki trafiği rahatlatacak güzel projelerimiz vardır. Bu projelerimizi devreye soka bilmek için mülk sahipleri ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda Caddelerimizi genişletecek ve yeni yol yapabileceğimiz alanlar için mülk sahipleri ile anlaşmalarımızı yapıp ilçe trafiğini rahata kavuşturacağız” dedi.

Sason’da genişletilecek cadde ile trafik rahatlatılacak

Sason’da genişletilecek cadde ile trafik rahatlatılacak

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler