MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seçkin Piriler: Son ana kadar yatakta çok iyiydik

Eski manken Seçkin Piriler iki oğlunun babası Duman Grubunun solisti Kaan Tangöze hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni dizi projesiyle ekranlara dönmeye ve kendi tasarımlarıyla 'Seçkin Piriler' markasını yaratmaya hazırlanan Seçkin Piriler, Posta gazetesine verdiği röportajda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
6 yıllık eşi Kaan Tangöze'den olaylı bir şekilde boşanan Seçkin Piriler, "Aldatıldığınızı anlamadınız mı?" şeklindeki soruya "Son ana kadar yatakta her şey çok iyiydi. Hatta beni aldattığını gazeteden öğrenmeden üç gün önce Bodrum'da oteldeydik, her şey harikaydı." yanıtını verdi.
İşte o röportajdan bir kesit;

Aldatıldığınızı hiç mi hissetmediniz?

İki gün önce kucağında oturuyordum, nasıl anlayabilirdim! Karda yürüyüp izini belli etmeyenlerdenmiş. Konseri olmadığında hep evdeydi. Meğer konserlerine götürüyormuş.

seckin-piriler_1

Kadınlar aldatıldıklarını anlar ama susar bazen... Bunu tercih etmiş olabilir misiniz?

Şüpheleneceğim hiçbir şey olmuyordu ki!

Yataktada mı?

Son ana kadar yatakta her şey çok iyiydi. Hatta beni aldattığını gazeteden öğrenmeden üç gün önce Bodrum'da oteldeydik, her şey harikaydı. El ele, göz göze, diz dizeydik. Kaan gelince çocuklardan önce beni öperdi. Üçüncü çocuğu istiyordu. "İki erkeğin yanına bir kız yakışır"diyordu. Bizi tanıyan herkes biliyor bunları. Her şeyimiz yerli yerindeydi.

seckin-piriler_2

Bazı kadınlar inat ediyor, aldatıldığında boşanmak istemiyor...

O tip biri değilim. Basında üç ay sonra "Karar verildi" diye yazdılar. Halbuki ben kararımı hemen verdim ama avukata gidemedim. İki çocuk var kolay değil ki!

Ayrıldıktan sonra Kaan Bey'in arkadaşı olduğu iddia edilen Levent Özer ile birlikte olduğunuz yazıldı...

Alakam yok. Ayrıca Kaan'ın arkadaşı değil, hayranı. Bir kaç kere denk geldik. Saçma sapan şeyler yazdılar. Kaan da sinirlendi o haberlere, delirdi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler