MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seda Sayan, Seren Serengil ile Hande Yener'ı barıştırdı

Seda Sayan, mahkemelik olan Seren Serengil ve Hande Yener'in arasındaki buzları eritti

Aralarında yaşanan çıplak fotoğraf skandalı sonrası birbirleriyle konuşmayan Seren Serengil ve Hande Yener küslüğü sona erdi.

Arnavutköy'de bir mekanda Seda Sayan'ın öncü olduğu yemekte Seren Serengil ve Hande Yener ikilisi barıştı.

Telifmetre geçen aylarda yaptığı araştırma sonucu Hande Yener, radyolarda en çok şarkısı çalınan isim olmuş, televizyon programında listeye inanmadığını söyleyen Seren Serengil, bu konuyu araştıracağını belirtmişti.

seren-ic

SEREN SERENGİL'iN ÜSTSÜZ FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

Seren Serengil'in bu açıklamalarından sonra Hande Yener skandal bir paylaşımda bulunmuştu.

Şarkıcı, Seren Serengil'in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" notuyla paylaşmıştı. İkili daha sonra mahkemelik olmuştu.

DEMET AKALIN GÖRMESİN

Öte yandan Seren Serengil ve Demet Akalın çok yakın arkadaşlardı. Bu dönemde Seren Serengil, Hande Yener'i her bulduğu fırsatta eleştirmiş ve Demet Akalın'ın yanında durmuştu. Daha sonra Demet Akalın ve Seren Serengil ikilisinin arası, Demet Akalın'ın Gülben Ergen'in avukatıyla çalışmak istemesi sonucu bozuldu.

Demet Akalın'la arası bozulduktan sonra Hande Yener'le barışan Seren Serengil kafalarda soru işareti oluşturdu.

DEMET AKALIN'IN TEPKİSİ NE OLDU?

Demet Akalın'ın bir zamanlar yakın arkadaşı olan Seren Serengil'in Hande Yener'le barışmasına ne tepki vereceği merak konusu olmuştu.

Demet Akalın Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın altına yapılan ''Yokluğunu fırsat bilen kişiliğini ortaya koyuyor. Seren Serengil Hande Yener ile barışıp fotoğraf çekilmiş. Valla kim okuyup üflüyorsa seni numarasını ver abla, iyi beladan koruyor seni '' yorumu beğendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler