HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sedat Peker'den Oğuz B. videosuyla ilgili açıklama

Ergenekon davasından 5 yıla yakın hapis yatan politikacı Oğuz B.'nin 15 yaşında bir erkek çocuğunu istismar ettiğine ilişkin video sosyal medyada hızla yayıldı. Oğuz B.'nin sağ kolu olduğu iddiasını reddeden Sedat Peker, "Oğuz B.'nin devlet görevlisi olduğuna benim sağ kolum olmadığına yemin ederim" dedi. Peker, Oğuz B.'ye "Bazen geride kalanlara yük bırakmamak için 2 rekat namaz kılıp sonrasında da yakışanı yapmak gerekir" sözleriyle intihar etme çağrısında bulundu.

Sosyal medyada eski bir politikacıya ait olduğu iddia edilen cinsel istismar videosu konuşuluyor. Söz konusu videoda Oğuz B. olduğu iddia edilen kişi yarı çıplak bir halde görünüyor. 15 yaşında olduğu iddia edilen çocuğun ailesinin yaptığı baskın anı ve tepkisi videoda yer alıyor. Bir internet sitesinde yer alan iddiaya göre olay şöyle:

"Öncelikle bu iğrenç görüntülerin video ve fotoğraf kayıtlarını paylaşmayacağım. İlgili video ve fotoğrafları Ekşi Sözlük’ten bulabilirsiniz. Söz konusu videodan hemen kısaca bahsedeyim. Sivas eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz B., 15 yaşında erkek bir çocukla, çocuğun kendi evinde muhtemelen bir kış günü yatakta çıplak olarak yakalanıyor. O sırada eve çocuğun annesi giriyor ama ne amaçla kayda alındığı bilinmeyen bir kamera var ortada. Daha sonra içeri giren anne, olayın şoku ile biraz afallasa da durumu anlıyor ve söz konusu şahıs Oğuz B.’ye saldırıda bulunuyor. Oğuz B., ise ismi henüz açıklanmayan 15 yaşındaki çocuğun (kayıtta yüzü görünmese de en azından küçük olduğu anlaşılıyor) kendisini kahve içmeye çağırdığını söylüyor. O arada üstünü giyen Oğuz B.’nin sanki ortada normal bir şey varmış gibi olayı izah edişi var. Ne kadar mide bulandırıcı video/gerçeklik görsem izlesem de bu katmerli bir iğrençlikti."

Sedat Peker'in sitesinde Oğuz B. ile ilgili yapılan açıklamada kullanılan görsel

SEDAT PEKER'DEN AÇIKLAMA

Sedat Peker'in kişisel internet sitesinden 'Bazen geride kalanlara yük bırakmamak için 2 rekat namaz kılıp sonrasında da yakışanı yapmak gerekir' başlığıyla yayımladığı yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Hayatım boyunca ilk defa huzurlu bir tatil yapma imkanı yakaladığımı zannederken sahte fetöcü hesaplardan aleyhimde paylaşımlar yapıldığını ilk önce üzülerek seyrettim. Daha sonrasında ise bu paylaşımlardan dolayı mutlu oldum. (Sebebini ilerleyen satırlarda açıklayacağım.)

BU İ.'LİK HAREKETİNİN LİDERİ DE, SANCAK TUTANI DA FETHULLAH GÜLEN’DİR

Bu sahte fetöcü hesaplara daha sonra pkk’lı hesaplar ve haber siteleri de eklendi. Bir taraftan kızarken bir taraftan da gülmeye başladım. Kendilerini asrın iyilik hareketi olarak tanıtan fetöcüler aslında tarihin gördüğü en büyük i.'lik hareketidir. Bu i.'lik hareketinin lideri de, sancak tutanı da fethullah gülen’dir.

Bu yapının içindeki insanların hemen hemen hepsi gizli veya açık eşcinselken (Köpük partisi müdavimleri) halen daha devlet memuru olan Ergenekon davası sanıklarından olduğu için tanıdığım bir süre yan yana hücrelerde kaldığım oğuz b. isimli sapkının benim sağ kolum olduğunu söyleyerek kendilerince hakkımda algı çalışması yapıyorlar.

pkk’lı teröristlerin de hesaplarında bu aşağılık komediye destek vermelerini ise kahkaha atarak okudum. Oğlum sizler tanga giyen, dağlarda kadınsızlıktan birbirini b...ren insanlar değil misiniz? Örgütten ayrılanlar hatıralarında bunları güzelce anlatıyor. Herhalde sizleri de örgüte ilk girerken Abdullah Öcalan badelemiştir.

Bu videonun sosyal medyaya düştüğü andan itibaren paylaşan insanların çoğu bana yakın insanlar. Abdestimden şüphem olsaydı videonun ortaya çıkmasını engellemeye gayret ederdim. Ancak herkesin de bildiği üzere benim böyle bir gayretim olmadı.

LGBT ÜYELERİNİ FETHULLAH GÜLEN VE AVANESİ İLE KIYASLADIĞIM İÇİN ONLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM

Dün twitter’da paylaşım yaparken lgbt’yi fethullah gülen kurararak müridlerinin haklarını korumak istemiştir diye bir makara yapmıştım. Ancan sonrasında ise çok üzüldüm. Çünkü bu derneğin üyeleri sadece bedenen eşcinseller. Ancak fetö lideri ve üyelerinin hem bedeni hemde ruhu eşcinseldir. (Lgbt üyelerini fethullah gülen ve avanesi ile kıyasladığım için onlardan özür diliyorum.)

Neredeyse 25-30 gündür doğru düzgün paylaşım yapmayarak kendimi unutturmaya çalışsam da halen daha tüm devlet düşmanlarının ortak hedefi durumunda olduğum için ayrı bir gurur duydum.

BAZEN GERİDE KALANLARA YÜK BIRAKMAMAK İÇİN...

oğuz b.’nin devlet görevlisi olduğuna benim sağ kolum olmadığına yemin ederim. Ancak badelenmiş fetöcüler ve pkk’cılar sizden de ortakol bile olmayacağına kesinlikle şahitlik ederim.

oğuz b. sana da 2 sözüm var. Tüm Sivas’ın gençleri ve videodaki çocuğun dayısı ayrıca da daha niceleri senin peşindeymiş. Bunları fısıltı gazetesinden duyuyorum. Bazen geride kalanlara yük bırakmamak için 2 rekat namaz kılıp sonrasında da yakışanı yapmak gerekir."

PEKER, TWITTER'DAN DA AÇIKLAMA Y**APTI**

Sedat Peker, dün Twitter'dan da konuyla ilgili şunları yazmıştı:

"Sivas'ın delikanlıları bir süredir bu iş ile ilgili Oğuz B.'yi arıyorlar. Yapılan bu şerefsizlik cezasız kalmaz diye belirtiyorlar.

Fethullah Gülen'in müritlerine şah damarlarından daha yakın olduğu doğrulandı. Çünkü hepsini sıradan badelemiş. (Sevinin artık Oğuz da sizden.)

İlk defa huzurlu bir tatil yapıyorum. FETÖ'cü sahte hesaplar kaşınmayın. Beni tahrik etmeyin. Yoksa Amerika'da ki t.p hocanızı kaşırım.

"LGBTİ'Yİ FETHULLAH GÜLEN'İN KURDUĞU ORTAYA ÇIKTI"

Müritlerinin geleceklerini garantiye almak için LGBT'yi de Fethullah Gülen'in kurduğu ortaya çıktı. (Sevinin artık Oğuz da sizden.)

Delikanlı alemi olarak üzgünüz çünkü bir kişi azaldık. Bu şahıs sayesinde sizde bir kişi çoğaldınız. Oğuz B. isimli kansızı 2 ay önce arkadaş grubumuzdan çıkardığımız gerçeği ortadadır."

ARKADAŞLIĞINI BİTİRDİĞİNİ DUYURMUŞTU

Sedat Peker'in Twitter hesabından O.B. ile ilgili geçen ay yapılan paylaşım dikkat çekmişti. Peker'in hesabında yapılan açıklamada, "Geçmişte tanışıklığımız olan Oğuz B. ismindeki şahısla gördüğüm lüzum üzerine, tüm arkadaşlığımızı bitirdiğimi dostlarıma bildiririm" dendi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler