YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Şef Semen Öner'in Bakır Tencere kitabı çıktı!

    Bakır Tencere, sofralarınıza bir şef dokunuşu katmak, sevilen yemekleri sevdiklerinize değişik sunumlarla hazırlamak için başvuru kaynağınız olacak.

    Dünya mutfağından farklı örnekleri, vegan ve vejeteryan lezzetleri, Türk mutfağından baş tacı yemekleri ve yemeğe dair doğru temel bilgileri şefinden aktaran bu kitaptaki tarifleri mutfak deneyiminiz az olsa da yapabilir, herkesin yüzünü güldürüp beğeni toplayabilirsiniz. Bu yemekleri ister günlük, ister davet yemekleri olarak hazırlayabilirsiniz. Tüm yemekleri deneyin ve yemek yapmanın keyfine varın. Sevdiklerinize yemek yapmak, ruhunuza iyi gelir. Sofrada paylaşılan anın mutluluğunu yaşar, anıları derleyip, her yeni tadla birlikteliğinizin tazelendiğini hissedersiniz. Bakır Tencere hayatınızda ve mutfakta harikalar yaratmanıza vesile olsun.

    Sohbetiniz lezzetli, sağlığınız yerinde, mutluluğunuz daim olsun.

    semen

    SEMEN ÖNER KİMDİR?

    Semen Öner: Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce öğretmenliğinden (TEFL) mezun oldu. Tetra Pak Paketleme AŞ’de çalışma hayatına başladı. 1999’da, halen kurumsal eğitimler veren şirketi FURLA’yı kurdu ve bu güne kadar 650’yi aşkın kurumla çalıştı, 200 bin üzerinde katılımcıya eğitim verdi. Şirket sürekli yeni eğitimler geliştirerek öncülüğünü sürdürmektedir.

    Semen Öner, dünyanın en saygın aşçılık okulu Le Cordon Bleu Paris’te eğitim almış ve çocukluktan beri en büyük ilgi odağı olan yemek pişirme hobisiyle profesyonelliği birleştirip 2000 yılında Türkiye’nin ilk kapsamlı yemek kursu MUTFAKTAYIZ’ı kurmuştur. Aynı zamanda üniversite öğretim görevlisi olan Öner, ekmekçilik, pastacılık, fırınlama teknikleri, Türk yemekleri, Türk tatlıları dersleri vererek geleceğin şeflerini yetiştirmektedir. Bu arada Food Design konusunda yüksek lisans yapmakta, 3 boyutlu gıda basımı üzerine çalışmaktadır

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler