YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Şekersiz de tatlı olur! Şeker kullanmadan yapabileceğiniz 6 tatlı tarifi

    Şeker tüketmek istemeyenler için birbirinden 'tatlı' 7 tarifimiz var. Artık tatlı yemek için şekere ihtiyacımız yok arkadaşlar!

    Unsuz, şekersiz brownie

    brownie
    Bolca portakal kabuğu, bitter çikolata kullanarak hazırlanan brownie'ye rafine şeker eklemiyoruz. Lezzetine doyum olmayan brownie'yi yerken kalori derdi de olmuyor haliyle. Mutfağa koşarakl denemek isteyenler için tarifini bırakıyoruz, buyursunlar.

    Şekersiz muzlu puding

    puding

    Hazır pudinglere göre 10 kat daha sağlıklı, üstelik çok çok daha tatlı! Çocuklarınızın favori tatlısı olmaya aday ev yapımı muzlu puding diyet listelerinin de aranan yıldızı olacak. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Unsuz şekersiz pancake

    pancake
    Bu pancake tarifi sadece diyet yapanlar için değil süte alerjisi olanlar için de alternatif bir lezzet oluyor. Sabah sabah canı tatlı çekenler için tarifi şuraya bırakıyoruz. Hafta sonu keyfinizi de ikiye katlayacağını garanti ediyoruz :)

    Şekersiz komposto

    kompo

    Geleneksel tariflerimizden biri olan kompostoyu bu sefer şekersiz kaynatacağız. Sadece meyvelerin şekerinden yararlanacağız ve normale göre kat kat daha sağlıklı hoşaf suyu elde edeceğiz. Özellikle emzirme döneminde olan anneler için idealdir. Hem sütü artırır hem de tatlı yeme isteğini bastırır. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Şekersiz çikolatalı brownie

    bb

    Besin değeri yüksek ve sağlıklı bir beslenme isteyenleri brownie'den mahrum bırakmak istemedik. Üstelik bu brownie'yi yedikçe kilo vereceğinizi biliyor musunuz? Sağlıklı muzlu çikolatalı brownie tarifi için tıklayın.

    Şekersiz patatesli pasta

    pasta

    Tatlı patatesin yumuşacık dokusu ile bitter çikolata bu pastada buluştu. Tarifi burada!


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler