KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kendi engellerinizi aşın! Kadınların seks esnasında yaptığı 5 hata

    Cinsel yaşamın her iki taraf için de tatmin edici olması, ilişkinin temel kriterlerinden birisi. Aslında her şey sizde başlayıp sizde bitiyor...

    Mutsuz bir cinsel yaşam, bireysel ve çift olarak yaşanan pek çok sorunun temel sebeplerinden biri olabilir. İyi seks yapamamak, içinizde kalan kimi arzuları bastırmak, gerginliğe ve keyifsizliğe neden olur. Kadınların seks esnasında yaptığı ve tekrar ettiği hatalar partnerden çok kadınların kendisini mutsuz edeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Kadınların kendi mutlulukları için aşması gereken 5 engeli sizler için sıraladık!

    1- Kendi zevklerinizi ön plana çıkarın**

    Picture2

    Sevişmenin iyi olup olmadığını erkeğin memnuniyetinden değil, kendi memnuniyetinizden hesaplayın! Kendi zevklerinize partnerinizin zevkinden daha çok önem verin ve adım atmaktan, seks için teklifte bulunmaktan çekinmeyin. Vücudunuzdaki erojen bölgelerin keşfedilmesini beklemektense bunları partnerinize söylemek seksi ikiniz açısından da çok daha keyifli hale getirecektir. Unutmayın, erkekler için kadınları memnun etmek şehvet vericidir ve bir kadının açık açık kendi zevklerinden ve isteklerinden bahsetmesi son derece baştan çıkarıcıdır.

    2- Karanlıkta sevişmekten vazgeçin**

    Picture3

    Günümüzdeki güzellik algısı yüzünden pek çok kadın öz güven sorunu yaşıyor ve sevişirken kendini saklama çabası içerisine giriyor. Fazla kilolarınızı, selülitlerinizi, çatlaklarınızı çekici olmanız önünde sorun olarak görmeyin ve yorganı üzerinize çekmekten vazgeçin! Düşünün, herkesin çevresinde tanıdığı “Çok şişman olmasına rağmen erkeklerin peşinden koştuğu” en az bir kadın vardır. Bunun sebebi ortamdaki cinsel enerjiyi yükselten öz güvendir ve özgüvenli olmak her zaman çekicidir.

    Tüm bunların yanı sıra kendinize koyduğunuz bir diğer engel vücudunuzdaki tüylerdir. Tüylerinizle barışın ve onlarla sevişmenin hazzını keşfedin. Tüylü olduğunuz zamanlarda sevişmekten çekinmeyin ve arzularınızı baskılamayın. Sanılanın aksine pek çok erkek kadınların bir miktar tüylü olmasından hoşlanır ve bunu seksi bulur. Işığı yakın, yorganı üzerinizden atın ve partnerinize kendinizi gösterin. Eminiz ki seviştiğiniz her erkek mükemmel, tüysüz bir vücuda sahip değildi ama buna rağmen en ufak bir çekingenlik belirtisi göstermiyordu. Siz neden çekinesiniz?

    3- İpleri ele almaktan ya da itaat etmekten çekinmeyin**

    Picture5

    Cinsellikte en unutulmaması gereken şey utangaçlığı aşmak ve sınırları yıkmaktır. Canınız partnerinizi domine etmek, onu yönlendirmek, kontrol etmek istiyorsa bunu yapmaktan çekinmeyin ve hamle yapın. Yok eğer onun sizi kontrol etmesini istiyorsanız bunu ona söylemekten çekinmeyin.
    Şiddetli ve tutkulu davranışlar gerçek hayatta zararlı olsa da seks esnasında taraflar buna gönüllüyse son derece haz verici olur. Partnerinizle arzularınızı açık açık konuşmak ve kontrol eden ya da edilen rollerini üstlenmek unutulmaz bir cinsel deneyim için son derece faydalıdır.

    4-Fantezi dünyasına ve değişik seks pozisyonlarına kapınızı açın**

    Picture7

    Pek çok kadının ve erkeğin hayal dünyası partnerine söylemekten çekindiği fantezilerle doludur. İyi seksin anahtar noktalarından biri fantezilerinizi konuşmaktır. Partnerinizin fantezilerini ilginç bulsanız dahi küçümsemeyin ve ortaklaştırabileceğiniz şekilde gerçekleşmesini sağlayın. Yeni seks pozisyonlarına ve seks oyuncaklarına açık olun! Kadınlar genelde sabit bir biçimde durdukları bir iki pozisyon dışına çıkmayı gereksiz ya da utanç verici bulurlar. Bunlar sadece cinsel motivasyonu düşüren oldukça sıkıcı şeylerdir. Yeniliklere açık olun ve en çok zevk alacağınız çeşitli pozisyonları keşfedin. Partnerinizle birlikte bunları araştırmaktan çekinmeyin ve seks oyuncağı kullanmayı deneyin. Yatak odanız çok daha renkli bir hale gelecek. Yoksa siz hala Amazon pozisyonunu denemediniz mi?

    5-“Kirli konuşmaktan” ve ses çıkarmaktan kaçınmayın

    Kadınların seks esnasında yaptığı diğer hatalardan biri de “dilinin ucuna gelmesine rağmen” söylemekten, haykırmaktan çekindikleri “ayıp şeyler”dir.
    Oysa ki söylendiği takdirde hem kadına hem de erkeğe çok yoğun haz veren ve seksin seyrini daha şehvetli bir yöne çeken bu konuşmalar son derece önemlidir. Ne söyleyeceğinizi bilmiyorsanız partnerinizin yapmasını istediğiniz şeyleri daha cesur ve kaba kelimelerle sıralayın.
    Örneğin sizi sertçe tutmasını, bağlamasını, sizinle konuşmasını isteyebilir, arzularınızı sesli biçimde ortaya çıkarabilirsiniz. Böyle başlayan dirty talk giderek saldırganlaşır ve cesurlaşır. Bu sayede seksiniz çok daha tutkulu ve unutulmaz hale gelecek. Konuşmaktan ve inlemekten çekinmeyin, canınız çığlık atmak istiyorsa atın. Biri duyar ya da sesim garip çıkar, partnerim garipser gibi kaygılarınızı bir kenara bırakın ve ana odaklanın. Bu tabularınızı yıktığınızda çok daha mutlu bir cinsel yaşam sizi bekliyor!

    Vitrin

    Kadınların seks esnasında yaptığı 5 hata

    En Çok Aranan Haberler