YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Seksten Sonra Düşen Enerjinizi Yerine Getirecek 8 Öneri

    Seksten sonra düşen enerjinizi sıraladığımız gıdaları tüketerek geri getirebilirsiniz.

    Hepimiz gazetelerde, internette ve kitaplarda cinsel gücümüzü artırmak için bir sürü şey okuyoruz. Cinsel güç hayatımızda bizi mutlu edecek en büyük etkenlerden biri olduğu için onun yararına elimizden ne gelirse yapmak istiyoruz.

    Cinsel gücümüzü iyi duruma getirdik, iyi bir seks hayatımız var. Artık iyi bir cinsel ilişki için ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Peki seks yaptıktan sonra kaybolan gücünüzü hangi yiyecekler ya da içeceklerle geri getireceğiz? Şimdi sizin için onları sıralıyoruz.

    1. Halka Tatlısı

    Sarı burma, müşebbek, halka tulumba olarak da adlandırılan bu sokak tatlısı bol şerbeti ve yoğun tadı ile enerjinizi yerine getirecektir.

    2. Çikolata

    Bildiğimiz gibi çikolata sık sık tüketildiğinde mutluluk hormonunun salgılanmasına yardımcı oluyor. Enerjimiz düştüğünde de çikolata birebir yararlı. Yataktan kalktıktan sonra birkaç parça yiyebilirsiniz.

    3. Elma

    Elma kan şekerinin dengelenmesi konusunda baş meyvelerden biridir. Besin değeri de çok yüksek olduğu için hem sizi kendinize getirir hem de vücudunuzu dengede tutar.

    4. Kahve

    Kahveyi hepimiz sabahları ayılmak ve güne zinde başlamak için içiyoruz. Seksten sonra yorulan ve halsizleşen bedeninizi bir bardak sert kahve kendine getirir.

    5. Kurutulmuş Meyve ve Kuru yemiş

    Kurutulmuş meyveler sizi kendinize hızla getirir. Özellikle kuru üzüm şeker ihtiyacınızı hızla karşılar. Ceviz, fındık ve badem de yiyebilirsiniz.

    6. Soğuk Yeşil Çay

    İlişki sonrası içeceğiniz soğuk yeşil çay hem metabolizmanızı hızlandırır hem de ferahlamanızı sağlar. Ama buzlu içmeye özen gösterin.

    7. Bol Bol Su İçin

    Cinsel ilişki sırasında çok fazla terlediğinizden vücutta su kaybı da fazla olacaktır. Bu nedenle bol bol su içmenizde fayda var. Ayrıca suya birazcık limon da damlatabilirsiniz.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler