YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Semt pazarına çıkmadan önce bu listeyi mutlaka okumalısınız!

    Semt pazarına alışverişe çıkmadan önce bu püf noktaları öğrenmenizde fayda var. Bahsedeceğimiz yöntemler sayesinde pazardan taptaze meyve ve sebzeleri seçmeniz mümkün.

    Bahsedeceğimiz bu püf noktaları sayesinde hem taze meyve, sebze satın alıp hem de ev ekonominize katkı sağlayabilirsiniz.

    Alışveriş zamanınızı çok iyi ayarlamalısınız

    pazar

    Ekonominizi sarsmamak için pazar alışverişine akşam saatlerine doğru çıkın. Bu vakitlerde pazarcılar fiyatları bir nebze olsa da aşağı çekerler. Ancak çok geç saatlere de bırakmamalısınız. Çünkü akşam saatlerinde taze meyve ve sebze bulma olasılığınız sabah saatlerine göre daha düşüktür.

    Pazarı dolaşmaya üşenmeyin

    pazar

    Pazardaki fiyat skalasına hakim olmak için baştan aşağı bir gezintiye çıkın. Her tezgahta aynı fiyata ürün bulacağız diye bir şey yok. Bu yüzden alışverişi yapmadan önce pazarı bir kez turlayın. Böylelikle pazardaki en taze ürünleri ve en düşük bütçeli yiyecekleri bulabilirsiniz.

    Alışveriş listesi belirleyin

    alışveriş liste

    Sadece pazar değil market, kıyafet gibi türlü alışverişlerinizde de muhakkak bir liste oluşturun. Ne alacağınızı bilmek fazla harcama yapmanızın önüne geçer. Alacaklarınıza odaklandıktan sonra sonuç odaklı gidersiniz. Böylelikle alışveriş için belirlenen ücretin üzerine çıkmayarak ekonominizi kontrol altına almış olursunuz.

    Soğuk havalarda kuruyan ciltler için bakım sırları

    Güvendiğiniz tezgahtan şaşmayın

    pazar2

    Yediklerinizin taze olduğundan emin olmanız için kendinize müdavim tezgahlar belirleyin. Devamlı olarak aynı tezgahtan ürün satın almak, esnaf ile aranızda alışveriş noktasında kolaylık sağlar...


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler