SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Senegal iyi başladı

2018 Dünya Kupası H Grubu'nda Senegal, Polonya'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Senegal'i Cionek (kendi kalesine) ve Niang'ın golleri galibiyete taşırken, Polonya'nın tek sayısını Krychowiak kaydetti.

2018 Dünya Kupası H Grubu'nda Polonya ile Senegal karşılaştı. Maça iyi başlayan Senegal tehlikeli ataklar geliştirerek Polonya savunmasını zorladı. 37'de Gueye'nin şutu Cionek'e çarparak ağlara gitti ve Senegal devreyi 1-0 önde kapattı.

Afrika temsilcisi ikinci yarıya da hızlı başladı. 60. dakikada Mbaye Niang kaleci Szczesny'i çalımlayarak golü attı ve skor 2-0 oldu.

86'da Krychowia farkı bire indirse de bu gol Polonya'ya yetmedi ve Senegal sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Grubun diğer maçında Japonya da Kolombiya'yı 2-1 yenmişti.

POLONYA 1 - 2 SENEGAL

STAT: Spartak
HAKEMLER: Nawaf Shukralla (Bahreyn), Yaser Tulefat (Bahreyn), Taleb Al Marri (Katar)

POLONYA: Szczesny, Piszczek (Dk. 83 Bereszynski), Cionek, Pazdan, Rybus, Krychowiak, Zielinski, Blaszczykowski (Dk. 46 Bednarek), Grosicki, Milik (Dk. 73 Kownacki), Lewandowski
SENEGAL: Khadim Ndiaye, Wague, Koulibaly, Sane, Sabaly, Alfred Ndiaye (Dk. 87 Kouyate), Gueye, Sarr, Mane, Diouf (Dk. 62 Ndoye), Niang (Dk. 76 Konate)

GOLLER: Dk. 37 Cionek (Kendi kalesine), Dk. 60 Niang (Senegal), Dk. 86 Krychowiak (Polonya)
SARI KARTLAR: Dk. 12 Krychowiak (Polonya), Dk. 49 Sane, Dk. 72 Gueye (Senegal)

En Çok Aranan Haberler