SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş ile yönetim arasındaki kriz sürüyor

Beşiktaş’ın tecrübeli hocası Şenol Güneş “yönetimin aldığı oyuncuları oynatmıyor” yönündeki eleştirilere üzüldüğü ve yakın çevresine “Geç yapılan transferleri hemen oynatmak bazı riskleri getirebilir. Keşke oyuncular kampa yetişse ama tabii ki yönetimin de kendince haklı bir takım hesapları var” dediği öğrenildi.

Beşiktaş’ta transferleri büyük yankı uyandıran Alvaro Negredo, Gary Medel ve Jeremain Lens’in milli arada takıma monte edilmesi planlanıyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in bu oyuncuları henüz takıma adapte olamadıkları için oynatmadığı öğrenilirken, deneyimli hocanın “Milli araya kadar oynayacağımız maçlarda, sahaya çıkacak on birin birbirlerini tanıyan isimlerden olması çok önemli. Alınan isimler çok iyi futbolcular ama kamp döneminde yer almadılar. Onları hemen oynatarak kaybetmek yerine yavaş yavaş takıma adapte etmeliyiz. Lig uzun bir yarış. Takımdaki her oyuncu sezon içerisinde katkı sağlayacaktır” diye konuştuğu bildirildi.

Bu konuda basında çıkan “yönetimin aldığı oyuncuları oynatmıyor” eleştirilerine de üzülen Güneş’in, sahadaki tüm oyuncuların yönetim tarafından alındığının altını çizdiği vurgulandı. Geçen sene Talisca ve Aboubakar’ın da sonradan sisteme dahil edildiğini yakın çevresiyle paylaşan Güneş’in, “Geç transferleri hemen oynatmak bazı riskleri getirebilir. Keşke oyuncular kampa yetişse ama tabii ki yönetimin kendince haklı hesapları var. Sadece Medel, Negredo ve Lens değil takımda forma bulamayan diğerleri de bu sistemin içerisinde yer alacak. Acele kararlar vermeyeceğiz. Şu an önümüzde Bursaspor maçı var. Bu maçı kazanarak milli araya 7 puanla girmemiz lazım. Milli arada eksikliklerimizi kapatabilmek için yeteri kadar zamanımız olacak. İki tane hazırlık maçı oynayacağız. Bu hazırlık maçlarından sonra ana kadromuz şekillenecektir” dediği öğrenildi.

(Skorer)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler