KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sırrını herkes merak ediyor: Görenlerin hala 30 yaşında sandığı 63 yaşındaki taş bebek Christie Brinkley

    3 çocuk annesi model Christie Brinkley kelimenin tam anlamıyla zamana meydan okuyor. Zamanın akışını durdurmayan ancak oldukça yavaşlatan güzellik sırları artık hizmetinizde!

    Christie botoksa karşı değil

    Uygulanmaya başladığı günden beri çeşitli tartışmaları beraberinde getiren bu güzellik yöntemi Christie için kesinlikle güvenilir. Ancak 63 yaşındaki model botoksu bütün yüzü yerine sadece boynuna, gerdanındaki kırışıklar yok olsun diye yaptırıyor. Bu yöntemin, sıradan botoksa göre daha doğal bir görünüm verdiğini söylüyor.

    Bacakları için lazer terapisine güveniyor

    Christie de Kylie Minogue ve Nicole Scherzinger gibi lazer terapisinin gücüne güveniyor. Lazer terapisi estetik yöntemler arasında en çok rağbet edilenlerden birisi ancak biraz masraflı olduğunu belirtelim. Christie lazer terapisini her zamanki amacının dışında kullanmayı tercih edenlerden. Ünlü model, lazer terapisini bacaklarındaki çatlaklar ve kırışıklarla mücadele etmek için kullanıyor. Christie Brinkley yıllara meydan okusa da bunun kolay olmadığını, “Lazer terapisi, enerji terapisi ve estetik operasyonlar nadiren keyifli, genelde acı vericidir.” diyerek izinden gitmek isteyen kadınların bilmesini istiyor.

    Çok fazla yememek için elma atıştırıyor

    Yılların verdiği tecrübeyle Christie beslenme konusunda tam bir uzman olmuş desek yeridir. 63 yaşındaki 3 çocuk annesi model sabah kahvaltısından 20 dakika önce bir tane elma yemeyi ihmal etmiyor. Bu sayede kendisini çok yemekten alı koyduğunu belirtiyor. Gerçi kahvaltı menüsünün koyun yoğurdu, chia tohumları ve yulaftan oluştuğunu düşünürsek, çok yesen ne olacak sanki, diye sormaktan kendimizi alamıyoruz. Christie, bütün vitaminlere ve minerallere eşit olarak yer verdiği bu yeme düzenini bir anda oluşturmamış. Altını çizdiği önemli nokta kendisinin uzun yıllardır bu yeme alışkanlığını devam ettirdiği yönünde. Yıllara meydan okuyan model, çocuklarını da bu anlayış çerçevesinde yetiştirdiğini belirtiyor. Peki, zamanı yavaşlatmanın yollarını keşfetmiş ünlü isim hiç mi yaramazlık yapmıyor? Yapıyor tabii ki. Canı fazladan tatlı bir şeyler çektiğinde sadece organik siyah çikolata tüketiyor.

    Saçlarını kuruturken bile spor yapıyor

    Spor yoksa form da yok! Christie bu gerçeği üstüne basa basa vurguluyor! Yoğun çalışma temposu sebebiyle bulduğu her fırsatı egzersiz için değerlendiren Christie saçlarını kuruturken squat ve esneme hareketleri yaptığını, dişlerini fırçalarken bacak egzersizlerine yöneldiğini anlatıyor. Günlük 30 şınav çekmeyi ihmal etmeyen ünlü model bu şınavların 10 tanesini sabah duşa girmeden önce çekiyor. En sevdiği spor aktivitesi ise sahilde koşmak.

    Yılları yavaşlatmak için cilt dolgusu kullanıyor

    Cilt dolgusu Christie için yılların aldığını yerine koymanın yollarından sadece birisi. Ancak kendisinin bu yöntemi kullanmak isteyen kadınlara söylemek istedikleri var. Christie, cilt dolgusu konusunda basit bir makyaj kuralını benimsemiş: Ne kadar az, o kadar iyi. Cilt dolgusunu küçük dozlar hainde kullanan Christie bunu bütün kadınlara tavsiye ediyor. "Cilt dolgusunun makyaj gibi belli belirsiz olanı iyidir.” diyor.

    Erkeklerin gençlik sırrını çaldı!

    Konu pürüzsüz bir cilde sahip olmaya gelince Christie erkeklerin gençlik sırrını çaldığını itiraf ediyor. Kariyerine başladığı ilk yıllarda günlük tıraş olan erkeklerin 5 yıl genç görünme sebebini öğrenince kendisi de deri soyma yöntemini uygulamaya başlamış. Tabii ki erkekler gibi eline tıraş bıçağını alıp tıraş olmaya başlamamış. Laktik asitle hazırlanan ve piyasada bulunan özel bir cilt soyucu kullanan Christie, bu yöntem sayesinde yüzündeki hücrelerin sürekli yenilendiğini söylüyor. Ünlü model, “Bu yöntemi sadece erkeklere bırakamazdım.” diyor.

    “Makyajınızı doğal ışıkta kontrol edin.”

    Kariyeri boyunca beş yüzden fazla derginin kapağını süsleyen ünlü model makyaj konusunda öğrendiği en önemli şeyin ışık olduğunu belirtiyor. “Banyoda yaptığınız makyaj gün ışığında çok farklı görünebilir.” diyerek ışığın önemine vurgu yapıyor. Ünlü model ayrıca kadınların makyajı sadece karşıdan değil, profilden de kontrol etmeleri gerektiğini belirtiyor çünkü ona göre gün içinde pek çok insan sizi karşıdan değil, profilden görür.

    Zayıflayan saçları için de çözümü var

    3 hamilelik ve ardından gelen menopoz her kadında olduğu gibi onun vücudunda da hormon dalgalanmalarına sebep olmuş. “Her doğumumdan sonra,” diyor Christie, “saçlarımın biraz daha azaldığını fark ettim.” Ancak bunun sebebi saçlarının dökülmesi değildi; hormon dalgalanmaları sonucunda yeni çıkan saçların daha ince olmasıydı! Bu sorunu saç derisini ve köklerini besleyen vitaminlerle aşan Amerikalı model kullanım tavsiyelerinde de bulunmayı ihmal etmiyor. “Bir parça pamuğa, bir kapağı dolduracak kadar sürüp kafa derinize uygulayın ve sonra saçlarınızı kurutun. Saçlarınız Beyonce gibi olacak!” diyor.

    Kaynak

    Vitrin

    Görenlerin hala 30 yaşında sandığı 63 yaşındaki taş bebek Christie Brinkley

    En Çok Aranan Haberler