MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyah Beyaz Aşk 13. son bölüm izle: Ferhat'ın başını belaya sokan mektup! (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Siyah Beyaz Aşk 13. son bölümü dün akşam heyecanla izlendi. İbrahim Çelikkol (Ferhat) ve Birce Akalay (Aslı)'ın başrolünde oynadığı Siyah Beyaz Aşk son bölümde Ebru'nun Şahin'in kızı olduğu ortaya çıkması, Yiğit'in Aslı'yı korumak için cinayet işlemesi ve hapse girmesi izleyicileri ekran başına kilitledi. Ve Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı diye sordurdu. Ferhat, mektubu teslim ettiği yerde ölümle burun buruna geliyor. Siyah Beyaz Aşk son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz aşk son bölümü dün akşam Kanal D ekranlarında hayranları ile buluştu. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un Aslı ile Ferhat karakterini canlandırdığı, birbirlerine siyah ile beyaz kadar ters iki kişinin arasında yaşanan aşkın hikayesi başarılı bir şekilde ekrana geliyor. Siyah Beyaz Aşk 13. bölümde Ferhat, Aslı'yı Ebru konusunda ne kadar uyarsa da başarılı olamıyor. Şahin kızı olan Ebru yüzünden Yiğit hapise düşüyor. Heyecanla izlenen Siyah Beyaz Aşk son bölümde diziye iki yeni oyuncu katıldı. Azad Dağıstan karakterine Macit Koper, Ayhan Dağıstan karakterine ise Selin Şekerci hayat verecek. Final sahnesini izleyenler Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı şimdiden araştırmaya başladılar.

siyah-beyaz-ask-son-bolum

ayhan

Siyah Beyaz Aşk 13. son bölüm final sahnesinde ferhat, herşeyden habersiz olarak elindeki mektubu Ayhan diye birine teslim etmek için yola çıkar. Macit Koper'in canlandırdığı Azad Dağıstan'dan aldığı mektubu Ayhan diye birine teslim etmek ister. Fakat erkek sandığı kişinin bayan çıkması ile Ferhat önce bir şaşırır. Sonra ise mektubu teslim eder ve gitmek için hareket eder. Fakat mektupta yazandan tamamen habersizdir ve bu Ferhat için hiç iyi birşey değildir. Selin Şekerci tarafından canlandırılan Ayhan Dağıstan, yazılanları okuduğu zaman adamları silahlarını Ferhat'a çevirir. Çünkü mektupta "Mektubu getireni öldür" yazmaktadır. Ferhat bu durumdan nasıl kurtulacak? Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk son bölümü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk 13. son bölümü izlemek için tıklayınız

azad

SİYAH BEYAZ AŞK 13. BÖLÜM ÖZETİ

Ferhat tutuklanarak cezaevine girerken Aslı’yı Yiğit’e emanet eder. Ferhat’ı kurtarmak için çırpınan Aslı, esas düşmanın yanı başındaki Ebru olduğunu öğrenir. Ebru’nun Şahin’in kızı olduğunu anlayan Aslı için yolun sonu mu? Ferhat, Ebru’nun kim olduğunu çözdü ama hapiste… Aslı’yı Ebru’nun elinden kim kurtaracak?

Ferhat, Yiğit’i kurtarmak için uğraşırken, içerde yeni edindiği dostu Azad ise ona sürpriz bir son hazırlıyor. Siyah Beyaz Aşk 13. Bölümde Aslı ile Ferhat'ın aşkına büyük bir darbe iniyor; Ferhat hapishaneye düşüyor!

Aslı'yı korumak için herkesi karşısına alan Ferhat, yavaş yavaş bedel ödemeye başlar. Namık Emirhan, başlarına gelen her türlü belanın nedeni olarak Aslı'yı görür. Aslı'nın, tüm aileyi ayırdığını düşünen Namık Emirhan, onu saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Aslı'nın eski olaylarıyla tekrar yüzleşmesini sağlar. Dahası Cüneyt, bu fırsatı kullanır ve Ferhat'ın da Aslı gibi hedef haline gelmesini sağlar.

Ferhat hapishane düşer. Bu hadise tüm aileyi şok etse de içeride en büyük mücadelesini vermek zorundadır. Zira onu içeride öldürmek isteyenler olduğu gibi gözünün açılmasını da sağlayan kişiler vardır. Şahin Cigal hakkındaki gerçekleri öğrenmeye başlar ve en büyük tehlikeyle daha karşılaşmadıklarını anlar.

Aslı ise kendisine zarar vermeyeceğini düşündüğü Ferhat ile yine karşı karşıya gelmiştir. Ferhat'a duyduğu aşkını saklamayan Aslı, yeni bir sınav beklemektedir.

Oyuncular : İbrahim Çelikkol (Ferhat), Birce Akalay (Aslı), Muhammet Uzuner (Namık), Arzu Gamze Kılınç (Yeter), Selin Şekerci (Ayhan), Ece Dizdar (İdil), Deniz Celiloğlu (Yiğit), Cahit Gök (Cüneyt), Uğur Aslan (Cem), Sinem Ünsal (Gülsüm) ve Kadriye Kenter (Handan) ve Macit Koper

Vitrin


En Çok Aranan Haberler