MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölüm izle: Aslı ile Ferhat hikayelerini tamamlıyorlar! (Kanal D)

Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölüm bu akşam hayranları ile buluşuyor. Kanal D'de pazartesi akşamları ekrana gelen Siyah Beyaz Aşk başrollerinde Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol yer alıyor. Siyah ile beyaz kadar birbirine zıt karakterde olan Aslı ile Ferhat, boşanma evresinden aşklarını tazelediği bir döneme giriyorlar. Diğer yandan Gülsüm ile Abidin sonunda evleniyorlar. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde neler olacak? İşte 17. yeni bölüm fragmanı, özeti ve online izleme linki...

Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölümde Aslı ile Ferhat arasındaki buzlar eriyor. Ferhat, Aslı'nın kendisini terketmesine izin vermiyor. Ve ikili herkesten uzak bir köşede başbaşa romantik bir gün geçiriyorlar. Aslı'nın buraya neden geldik sorusuna Ferhat "Yarım kalan hikayemizi tamamlamaya" diyerek cevap veriyor. İkilinin Gülsüm'ün bebeğini sevdiği anlar, izleyicileri mutlu etmeyi başarıyor. Bu arada Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Gülsüm ile Abidin için düğün zamanı geldi. İşte Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm özeti, fragmanı ve online izleme linki...

SİYAH BEYAZ AŞK 17. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölümde Aslı ile Ferhat için aşk zamanı! İkili aralarındaki engelleri tamamen kaldırabilecekler mi? Aslı'nın kendisini terk ettiğini düşünen Ferhat, onu kaybetmek istemediğini farkındadır. Aslı'nın kendisine olan aşkına karşılık vermek isteyen Ferhat, daha fazla gizlemek istemez. İkili aşkın doruklarına çıkarken, Gülsüm ile Abidin için de düğün zamanıdır. Öte yandan tüm aileyi etkileyen sürpriz bir olay yaşanacaktır.

Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölüm izle (12 Şubat Pazartesi saat 20.00 Kanal D)



SİYAH BEYAZ AŞK 17. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı, Ferhat’ı terk etmeye karar verir ancak Ferhat’ın Aslı’yı bırakmaya niyeti yoktur. Ferhat, Aslı’yı durdurmaya çalışırken kaza geçirirler. Ölümden dönen çiftin hayata tutunmak için, birbirlerinden başka bir şeyleri yoktur.

İdil, Yeter’in onu merdivenlerden ittiğini söyleyince ortalık karışır. Namık bebeğinin ölümünden Yeter’i sorumlu tutar ve onu Bolu’ya göndermeye karar verir. Ancak kapı önüne konan Yeter’in elinden tutmak için uzun zamandır bekleyen bir başkası vardır.

Aslı ve Ferhat herkesten ve her şeyden uzak romantik bir gece geçirirken, yanı başlarında Cüneyt’in onlar için hazırladığı kötü sürprizden haberleri yoktur.

Güzel ve Çirkin’in birbirine kavuştuğu bu gece hangi sürprizlere gebe?



Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler