KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sizce hangi kadın yerdeki çocuğun annesi? Bu sorunun cevabı kişiliğinizi ele verecek!

    Resimdeki hangi kadının yerde oynayan çocuğun annesi olduğunu düşünüyorsunuz? İşte bu seçim kişiliğiniz hakkında birçok gerçeği gün yüzüne çıkaracak.

    çocuk-anne-kapak-758x398

    1. Soldaki kadını seçenler:

    1

    İnsanların yüzde 70'i solda oturan kadını tercih ediyor. Fakat bu cevap yanlış olan kısım. Sağdaki kadın, solda oturan kadına göre daha gergin bir ifadeye sahip. Belki de bu durum sizi soldaki oturanı seçmeye itmiştir. Bu verdiğiniz cevap şunu gösteriyor; pek dikkatli değilsiniz.

    İçgüdülerinizle verdiğiniz cevap doğrultusunda;

    Yaratıcı bir kişiliğiniz var. Çocukluktan beri tek arzunuz "en başarılı olmak." Hayal gücü ve yaratıcılığınız mizah konusunda da yetenekli olduğunuzu ortaya koyuyor. Son derece sosyal bir kişiliksiniz. Empati kurabilme kabiliyetiniz oldukça yüksek. Hırslarınıza yenilmeyin ve dikkatli olun.

    2. Sağdaki kadını seçenler:

    2

    Yürüme çağında olan çocuklar bu dönemde istemsizce yüzlerini ebeveynlerine döner ve bu şekilde hareket eder, oynar ya da otururlar. Bunu yapmalarının sebebi de içgüdüsel olrak onay bekleyişleridir. Bunu fark edip sağdaki kadını seçenler doğru cevabı verdiler.

    Ekran-Resmi-2017-12-09-17.28.28

    Verdiğiniz cevap doğrultusunda;

    Sandığınızdan çok daha zekisiniz. Beynin sol lobu mantıkla ilişkilidir ve sizin sol lobunuz son derece gelişmiş. Rasyonel bir tarafınız var. Saygılı, dürüst ve sadık bir yapınız var. Herhangi bir ortama girdiğinizde dikkatleri üzerinizde toplayabiliyorsunuz. Romantik ve şehvetli yönünüzü de unutmamak lazım.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler