YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sizce ne kadar doğru? Doğduğu günden beri annesi tarafından Paleo diyeti yaptırılan minik Grace

    Anne Shan Cooper için de kızının sağlığı her şeyden önemli. Bu yüzden bebeğine doğduğu günden beri işlem görmüş besinleri yasaklayan paleo diyeti yaptırıyor. Ve bu beslenme biçimi birçok insana göre oldukça sağlıklı. Siz ne düşünüyorsunuz?

    Shan Cooper bir fitness uzmanı ve aynı zamanda yazar. Shan, kızı Grace'e doğduğu günden beri paleo diyeti uygulatıyor. Diyetten biraz bahsedelim hemen:

    paleograce1

    Taş Devri olarak bilinen bu diyette genellikle et, balık, sebzei meyve, yumurta ve kuruyemiş tüketiliyor. Taş Devri denmesinin sebebi ise paleolitik dönemdeki insanların tüketmedi gıdaları yememek. Yani; rafine şeker, işlenmiş paketli gıdalar, baklagiller, düt ürünleri, rafine edilmemiş tuz, tahıllar ve hazır yemekler.

    paleograce2

    Shan'in belirttiğine göre kızı Grace doğduğundan beri sadece bir kez hastalık geçirmiş. Onun dışında oldukça sağlıklı olduğunu söylüyor. Grace de her insan gibi diyet kaçamakları yapıyormuş. Anne Shan sözlerine şu şekilde devam ediyor: " Kızım bir parça ekmek yediğinde çıldırmıyorum. Çocuk partilerine gittiğimizde oradaki çocuklar ne yiyorsa onu yiyebiliyor. Orada sebze yedirecek halim yok!"

    paleograce3

    Sağlıklı beslenmek adına sosyal medyada yazılar yazan Shan, beslenme yazılarının yanı sıra yemek tarifleri de paylaşıyor. Merak edenler için linkini şuraya bırakıyoruz!

    Shan, sağlık konusunda neredeyse uzman olduğunu söylüyor. Grace'i küçük yaşta sağlıklı yaşama alıştıran anne, Grace'in şanslı bir çocuk olduğunu belirtiyor.

    paleograce4

    paleograce6

    paleograce7

    Kaynak

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler