Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sneaker arama derdine son sizin yerinize seçtik

    İş, okul, koşturmaca ve dahası, insan hayatın her alanında rahat hissetmek istiyor. Hem rahat hissedeceğiniz hem havalı gözükeceğiniz ayakkabıları sizin için seçtik.

    Air Force, Stan Smith derken herkeste olandan farklı beyaz spor ayakkabı arar olduk. Adidas'ın Play 9 Tis modeli tam olarak beklentileri karşılayacak türden. Rahatlığının yanı sıra havalı oluşuyla da insanı cezbediyor.

    ayakkabı1..


    İddialı olmaktan korkmayın. Stan Smith Pembe her ne kadar kombinlenmesi zor gibi gözükse de sade renklerle bütünleştiğinde yıldız parçanız olabilir. Farklı renk seçenekleri ve diğer modeller için siteye göz atmanızı öneririz.

    ayakkabı2..


    Air Max'in rahatlığı da hiçbir şeyde yok gerçekten. Rahat tabanı ve günlük kullanıma uygunluğuyla insana havada yürüyormuş hissi veriyor. Diğer tonlarda olan çeşitlerine de bakabilirsiniz.

    ayakkabı3..


    Puma Basket modeller şüphesiz bu sezonun gözdesi. Kuru kafa desenli modeli ise yaygın olarak göremeyeceğiniz türden diyebiliriz ama tercihiniz sade renkler ise siteden düz renklerini de inceleyebilirsiniz.

    ayakkabı4...


    Converse bitti diyenler bir daha düşünsün. Yeni sezon modelleri ve klasik modelleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Bizce herkesin bir Converse'i olmalı.

    ayakkabı5...

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler