SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sneijder: '2010 Dünya Kupası finalini unutamıyorum'

Kariyerini Katar'ın Al-Gharafa takımında sürdüren Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, Hollanda futbolu hakkında konuştu. Sneijder, 2010 Dünya Kupası finalini kaybetmelerini unutamadığını söyledi.

Katar'da Bülent Uygun'un teknik direktörlük yaptığı Al-Gharafa takımında forma giyen Galatasaray'ın eski 10 numarası Wesley Sneijder, Hollanda basınına röportaj verdi.

''SIFIRDAN BAŞLAYACAK''

Son yıllarda büyük kupalara katılma şansını kaçıran Hollanda Milli Takımı konusunda endişe duyulmaması gerektiğini söyleyen Sneijder, ''2002 Dünya Kupası'na katılamadığımızda baştan başlamıştık. Yeni bir takım yaratmıştık. Şimdi de yeni Sneijder, yeni Robin van Persie, yeni Arjen Robbenler gelecek. Jenerasyonları karşılaştırmamak lazım. Eskiden de Ruud Gullit, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Patrick Kluivert, Ruud van Nistelrooy gibi oyuncular vardı'' şeklinde konuştu.

''2010 FİNALİNİ UNUTAMIYORUM''

Hollanda ile en unutamadığı anın 2010 Dünya Kupası olduğunu belirten 33 yaşındaki futbolcu, ''Bert van Marwijk yönetiminde 2010 Dünya Kupası'nda finale kadar çıkmıştık. Hala o finali unutamıyorum. Şampiyon olmaya çok yakındık ve finalde yenilmek çok canımızı yakmıştı. İspanya'ya yenilmemize rağmen Amsterdam'da çok iyi karşılanmıştık. Finalde kaybeden taraftık, aslında kutlama havasında değildik ama taraftarın o desteği bize çok iyi gelmişti'' dedi.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler