KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Son Dakikacılara Özel Sevgililer Günü Hediye Önerileri

    Sevgililer Günü hediyenizi son dakikaya bırakıp, hala ne alacağınıza karar veremediyseniz üzülmeyin! Size bol alternatifli hediye önerileri hazırladık.

    Yılın en romantik, en aşk dolu günü geldi. Peki sevgiliniz için bu özel günde nasıl bir şey planladınız? Sevgililer Günü hediyenizi son dakikaya bırakıp, hala ne alacağınıza karar veremediyseniz üzülmeyin! Size bol alternatifli hediye önerileri hazırladık.

    Aşkınızı Godiva Çikolatalarıyla Anlatın
    Godiva, 14 Şubat Sevgililer Günü için Avrupa’nın en sevilen tatlılarından biri olan ‘’cupcake’’ şeklinde çikolatalar üretti. Sıklıkla çay saatlerinde tüketilen “cupcake”ler küçük boyutlarıyla Godiva’nın tek lokmalık pralin çikolatalarına ilham oldu. Sevgililer Günü çikolata koleksiyonuna ilk lokmada âşık olacaksınız!
    1547457803_Godiva_Sevgililer_G__n___2019___Kap_Kek___ikolatalar

    Çiftlere özel romantik bir Çay Saati
    Geçmişten bugüne çiftlerin buluşma noktası olan Hilton İstanbul Bosphorus’un geleneksel 5 Çayı seremonisi, 11 Şubat haftası boyunca romantik ve sıcak atmosferi ile sevgililerin aşklarını tazelemesine imkan sağlıyor. Lobby Lounge alanında servis edilecek Sevgililer Günü Çay Saati’nde çiftler aşk dolu bir çay menüsünü deneyimleme fırsatı bulurken, canlı müziğin keyfini de doyasıya çıkarabilecekler. Sevgililer Günü haftası boyunca 15:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek Hilton İstanbul Bosphorus’un Sevgililer Günü konsepti ile hazırlanan Çay Saati menüsü kişi başı 80 TL.
    1548752647_Hilton___stanbul_Bosphorus_3

    Sevginin Anlamını Lügat 365 İle Yakalayın
    Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi mutlu edecek özel hediye alternatifleri sunuyor. Bir varlığı tutkuyla ve namütenai bir özlemle sevme. Ayakları yerden kesen, dizlerin bağını çözen, karında kelebekler uçuşturan, yüreği yerinden söken, aklı baştan alan tarifsiz bir sevgi” anlamı taşıyan aşk kelimesi ile sevdiğinizin kalbine dokunacak Lügat 365 Aşk Bardak ince ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor.
    1548405659_PM_insta_2018_01_26_144224

    Sevgililer Günü Ruhuna Uygun Hediye Seçenekleri
    Arçelik, tasarım ve şıklığıyla öne çıkan ürünleriyle Sevgililer Günü için farklı hediye alternatifleri sunuyor. Midi Telve Türk Kahvesi Makinesi ve Multi Şef Profesyonel Mutfak Makinesi, sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.
    1548241567_Telve_Jenerik__Temmuz2018_01_7_

    En Özel Aşklara
    Şubat ayına aşkla başlayan BigChefs, Şubat’ı BIGLOVE günleri olarak ilan ediyor. Aşkı Sevgililer Günü ile sınırlamak yerine, her gün yaşatmaya hazırlanan BigChefs, 1Şubat’tan itibaren misafirlerini ödüllü oyunlar, hediyeler, indirimler ve aşk için hazırladığı lezzetlerle, yeniden aşık olmaya çağırıyor.

    1547795675_BigChefs_Sevgililer_G__n___Tatl__s__

    Çiçek & Çikolata Pop Up
    Sevgililer Günü’nü mükemmel kılan unsurlardan biri “birlikte” gerçekleştirilen aktivitelerdir. Eğer siz de bu özel günün en tatlı anlarını sevdiğiniz kişiyle birlikte geçireceğiniz bir etkinlik arıyorsanız 42 Maslak sizi 9-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek “Çiçek & Çikolata Pop Up” etkinliğine davet ediyor. Hediyelik çiçek temalı aksesuarlar ve tasarım çikolatalar sizleri bekliyor.
    1549442115_Sevgililer_Gu__nu___1080x1080_bos___01

    Kozmetik Aşkına
    Boyner’in, sevgililerin ayaklarını yerden kesecek muhteşem kozmetik kampanyası başladı. 1-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile Boyner’de seçili kozmetik ürünlerinden yapılacak her 400 TL alışverişe anında 100 TL indirim uygulanıyor.
    1549012232_Lancome_Beauty_Box___Boyner

    Herkesin sevgi günü kutlu olsun!
    Bu yıl, 14 Şubat Sevgililer Gününde IKEA ile ezberleri bozup sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Sadece sevgiliniz ya da eşiniz için değil; sevdiğiniz herkes için çeşitli hediye alternatifleri sunan IKEA’dan, kendi tarzınız ve zevkinize göre seçeceğiniz hediyelerle tüm sevdiklerinizin kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz.
    1548847683_IKEA_Vasby_Gorsel_300119

    Her Şey Aşkla
    Kanyon, her yıl olduğu gibi aşk ile dolu bu şubat ayında da misafirlerini birçok farklı sürprizle buluşturmaya devam ediyor. Sürpriz hediyeler, mini konserler, söyleşi ve renkli atölyelerle dolu dolu bir program hazırlayan Kanyon, bu Sevgililer Günü’nde de tüm sevenlerin buluşma noktası olacak.
    1549008093_Kanyon_da_Her_sey_Askla (1)

    Aşkın En Keyifli Hali
    İstanbul’un kalbinde yer alan konumu, muhteşem Boğaz manzarası ve İstanbul’un vazgeçilmezi olan restoranları ve Willow Stream Spa’sı ile Fairmont Istanbul, “anlarınızı anılara dönüştürmek” üzere, Sevgililer Günü için birbirinden özel alternatifler sunuyor. İstanbul’un beşinci katında yer alan ve Asya tatları ile olduğu kadar müthiş Boğaz manzarasıyla da tanınan Ukiyo Lounge & Bar, yılın bu en romantik gününde, keyifli bir müzik programı ve zengin bir menü ile çiftleri ağırlıyor. Executive Chef Soner Kesgin’in geceye özel hazırladığı menü, sevgililere üst düzey bir lezzet şöleni yaşatmak üzere tasarlandı.
    1549365015_Fairmont_Ukiyo___Sevgililer_G__n__


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler